Connect with us

stoplekto

Ο Μανδραϊκός το ντέρμπι με Χαλκίδα

Νίκησε 1-0

Published

on

Ο Μανδραϊκός ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο, καθώς επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 της Χαλκίδας, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες.

Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώνοντας κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους, ανοίγoντας το σκορ στο 63′, χάρις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλήμπα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Οι ”νερατζούρι” ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοφαιριστές λόγω αποβολής του Παστού στο 85′ με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Μάνταλος (Αθηνών)

 

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τζουραμάνης, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Παπαπαναγιώτου, Χέλης, Κοκκαλάνης, Τουρνάς, Ραπτόπουλος (85′ Νταφόπουλος), Αργυρίου (90′ Τσορτανίδης), Αλημπάς, Αράπογλου (57′ Πλαβούκος)

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τοπαλίδης, Καλλιμάνης, Πέτσης, Παστός, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι (70 Λέκκας), Μανιάτης, Γιογιός, Θωμάς (55 λ.τρ. Καρακατσάνης), Γκιόκας (70′ Ταυταρίδης), Καφαντάρης

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply