Connect with us

Uncategorized

Νίκησε και ελπίζει η Σάντα…

*

Published

on

Νίκη ελπίδας πέτυχε η Αγιά Παρασκευή που επιβλήθηκε με 3-0 της Ηλιούπολης. Στο α’ μέρος οι παίκτες του Ιβάν Νεντέλκοβιτς μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με το Σωτήρχο στο 18′ να γράφει με κεφαλιά το 1-0. Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχα φέρει το ματς στα ίσια, όμως ο Μάκος είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ντούση. Στο 37′ ο Ζυγούρης διπλασίασε τα τέρματα για τη ”Σάντα”, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 73′ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των ”μελανόλευκων”. Δυο λεπτά αργότερα ο τελευταίος θα μπορούσε να είχε πετύχει χατ-τρικ, όμως το δοκάρι του στέρησε τη χαρά. Διαιτητης ήταν ο Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου).

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Δελάρδας, Μεϊμάρογλου, Σωτήρχος, Γκουντελίτσας, Δημητρίου (80′ Μιχαηλίδης), Τζίτζης, Λαμπρινάκος (67′ Καράτζαλος), Τσοχαντάρης (52′ Κώτσης), Ζυγούρης, Καραϊνδρος Δ.

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σηφάκης, Ζιαμπάρας (42′ Χαρατσάρης), Ψωμάς, Βαφειάδης (82′ Μπράχος), Σουλιμιώτης, Εστυλιανίδης (70′ Ηλιού), Ζουμπουνέλης, Δικαιόπουλος, Γεμιστός, Μάκος, Κολώνης.

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply