Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα ο ΓΣ Αργυρούπολης 5-1 τον Ιάσωνα

Published

on

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία ο ΓΣ Αργυρούπολης νίκησε πολύ εύκολα τον Ιάσωνα με 5-1 και συνεχίζει το πολύ καλό του ξεκίνημα.

Εφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, ενώ ο Ιάσωνας παραμένει χωρίς βαθμό.

Στο 21′ ο Γκρεβτσίδης έκανε το 1-0, με τον Λεβέντη στο 26′ να κάνει το 2-0. Στο 28′ ο Δρακοντίδης με πέναλτι έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 60′ ο Κοκκινέλης με κεφαλιά έκανε το 4-0, , με τους γηπεδούχους στο 61′ να μένουν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γιαννίκου, χωρίς βέβαια αυτό να επηρεάζει σε καμμία περίπτωση την εξέλιξη του αγώνα. Στο 79′ ο Σταθόπουλος μείωσε σε 4-1 για τον Ιάσωνα, αλλά στο 88′ ο Κυριακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Αργυριάδης, Βακόλας.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Ασημάκης): Ευαγγέλου, Κωστάκης, Γοργάκης, Γεωργάκας, Γαβαλάς (55’ Τσιλεπής), Βλάχας (55’ Κωνσταντινίδης), Λεβέντης, Ζυγούρης (55’ Γιαννίκος), Γκρεβτσίδης (82’ Κυριακόπουλος), Κοκκινέλης (87′  Μπιζίνης), Δρακοντίδης.

 ΙΑΣΩΝΑΣ ( Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Ράπτης, Ηλιακίδης (81’ Αντωνίου), Μαρίνης (46’ Καθαρόπουλος), ΡιζάςΜαλλιώρας (46’ Σπυρόπουλος), Κουρεμάδας, Μπαρμπαλιάς, Τσαναχτσίδης, Σταθόπουλος, ΤρυφέρηςΑποστολόπουλος.