Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Απόλλων Ποντίων: “Μένετε στάσιμοι φωνάζοντας για τη διαιτησία…”

Published

on

Αντίδραση είχαμε από τη διοίκηση του Απόλλωνα Ποντίων, που ουσιαστικά απαντάνε στις ανακοινώσεις που εξέδωσε ο Εθνικός Πανοράματος για τη διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ακολουθεί η επιστολή που μας έστειλε η διοίκηση των Πόντιων:

“Με μεγαλη μας έκπληξη παρακολουθούμε απο χθες το απόγευμα τις συνεχείς δηλωσεις απο την διοικηση του Εθνικού Πανοράματος οι οποιες καμια σχεση εχουν με την πραγματικότητα. Κυριοι,η διαιτησία του διαιτηττικου τριου ηταν άψογη και οτι λαθη εγιναν ηταν χωρις δολο αλλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ!!!Θα μπουμε στη διαδικασία να τα ανα φερουμε με το δικο σας σκεπτικο για να σας αποδειξουμε οτι θελετε να δημιουργησετε καταστάσεις οι οποιες ξερουμε πολυ καλα που αποσκοπουν.Πρωτον στο 44 λεπτο κόβεται με οφσάιντ ο Κουσιδης ο οποιος το εσπασε περνοντας την.μπαλα πανω απο τους αμυντικους λιγο κατω απο το κεντρο και ηταν μονος του απεναντι στον τερματοφύλακα και στην επομενη φαση ισοφαρισατε.Δευτερον στον ποδοσφαιριστή Γεωργιάδη χαριστηκε 3 φορες ο κ.Μανουρας και δεν τον εβγαλε νωριτερα οπως θα έπρεπε. Τριτον στο δευτερο ημίχρονο επρεπε να ειχε βγαλει 10 κίτρινες και 4 κοκκινες διοτι οι ποδοσφαιριστές σας νομιζαν οτι βρισκοταν σε ΜΕΘ και οχι σε αγωνιστικο χωρο(μονο ετσι εξηγείται η ξαπλα που εριξαν). Τεταρτον ο φίλαθλος που εξυβρισε ποδοσφαιριστή σας είναι καταδικαστεο και απαράδεκτο αλλα και τα γαλλικα του ποδοσφαιριστή σας με φιλαθλο “νομιζουμε”,ισως κάνουμε και λαθος,οτι ειναι απευθείας κοκκινη!Κυριοι,οι αδυναμίες της ομάδας να αντιμετωπίσουν ποδοσφαιρικα τη δικη μας το ειδαμε ολοι οτι ειναι αδυνατον. Μην ασχολείστε με την διαιτησία γιατι το μονο που καταφέρνετε ειναι να μενετε στάσιμοι! Αλλάξτε την τακτικη της ομάδας σας η οποια ειναι ενα λεωφορείο στην αμυνα, πεστε κατω και αν δεν μας βγει φταίει ο διαιτητής και αξιοποιηστε τους παρα πολυ καλους ποδοσφαιριστές που διαθέτετε γιατι εκτεθονται και αυτοι. Συγχαρητηρια στο διαιτητικο τριο για τον τροπο που διαχειρίστηκε το ματς.

Υ.Γ1 Το χθεσινό ματς έπρεπε να ειχε καθυστερηση 45 λεπτα

Υ.Γ2 Πολυ καλα σας ειπε διοικητικο μελος της Διοίκησης οτι θα ενημερωθείτε για τις αποφασεις της ΕΠΣΔΑ διοτι ολες οι ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ και οχι τηλεφωνικα”.