Connect with us

stoplekto

Πληρωμές στην Μαγούλα..

*

Published

on

Σε πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα προχώρησε η διοίκηση του Αστέρα Μαγούλας.

Η νίκη επί του Ηλυσιακού έφερε χαμόγελα στον Αστέρα Μαγούλας , αλλά όπως φαίνεται έφερε και… χρήματα στις τσέπες των ποδοσφαιριστών.

Οι διοικούντες την ομάδα έδωσαν μισθούς στους παίκτες δύο μηνών, προκειμένου να περάσουν πιο ευχάριστα τις ημέρες του Πάσχα κοντά στις οικογένειές τους.

Στα ματς με την Καλαμάτα και τον Ρούβα δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους οι τιμωρημένοι στον Αστέρα Μαγούλας.

Ο Νίκος Ιορδανίδης αποφασίστηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με την Καλαμάτα και οι Σπύρος Έβερετ και Ηλίας Μανίκας σε αυτό με τον Ρούβα.

Από την προπόνηση του Αστέρα Μαγούλας απουσίαζε ο Ηλίας Μανίκας, που έχει εξασφαλίσει άδεια από τη διοίκηση.

***

Στον πάγκο της ομάδας επίλεκτων Ευβοίας κάθισε χθές ο Αντώνης Πριόνας, στο φιλικό που διεξήχθει για φιλανθρωπικό σκοπό στα Ψαχνά με τον τοπικό Ηρακλή.

Ο τεχνικός του Αστέρα Μαγούλας κλήθηκε από την ΕΠΣ Ευβοίας να καθίσει στον πάγκο της ομάδας επίλεκτων Ευβοίας για το χθεσινό φιλικό, που έγινε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του πρώην ποδοσφαιριστή, Γιώργου Σταύρου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Για το λόγο αυτό, η χθεσινή προπόνηση της Μαγούλας, διεξήχθη το πρωί, και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το ίδιο θα συμβεί και σήμερα.

ΑΝ.ΤΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply