Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Νέο Εκπαιδευτικό διαδικτυακό Σεμινάριο στις Μικτές ΕΠΣΔΑ- Συμμετοχές Ολυμπιακού- ΑΕΚ- Παναθηναϊκού

Published

on

epsda-apotelesmata
Από τον Ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣΔΑ Γιάννη Φατόλια λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 2° Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Προεθνικών Ομάδων Δυτικής Αττικής που θα είναι ανοιχτό για όλους!
Σε αυτό το διάστημα της σεζόν με όλα αυτά που μπορεί να αντιμετωπίζουμε δεν χάνουμε την διάθεση μας και συνεχίζοντας να κάνουμε πράξη την αγάπη μας,την αλληλεγγύη και τον σεβασμό μας προς τους συνανθρώπους μας διοργανώνουμε για πρώτη φορά σε επίπεδο Προεθνικών Ομάδων Σεμινάριο με την συμμετοχή και εισηγήσεις 3 μεγάλων ΠΑΕ της Αθήνας
Ολυμπιακός (Λαζάρου Τάσος – Ρόγκας Χρήστος)
ΑΕΚ ( Ορφανίδης Στέλιος )
Παναθηναϊκός ( Μπέκας Βαγγέλης )
και την συμμετοχή ενός πρώην Διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και Πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ  ώστε να απαντήσει live στις ερωτήσεις!
Ευχαριστούμε όλους σας πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας!
Θέλουμε κάθε μέρα να μπορούμε να μάθουμε κάτι καινούργιο αλλά και να μπορούμε να είμαστε υποστηρικτικοί και ενεργοί σε κάθε ενέργεια που μεταλαμπαδεύει την γνώση ΔΩΡΕΑΝ από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Σας καλούμε όλους Προπονητές – Παιδιά – Γονείς αλλά κάθε άνθρωπο που θέλει να πάρει γνώση από κάθε γωνιά της Ελλάδας να παρακολουθήσει το Σεμινάριο των Προεθνικών μας ομάδων της Δυτικής Αττικής”.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply