Connect with us

Γ Εθνική

Φιλική νίκη με Άργος ο Βύζας

Έφυγε ο Κοτταράς

Published

on

Ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε σε φιλικό αγώνα του Παναργειακού με 2-1. Χρόνο συμμετοχής πήραν όσοι είχαν ελάχιστα ή καθόλου λεπτά συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.

Τα τέρματα της ομάδας του Παναγιώτη Τζαναβάρα σημείωσαν οι Τριάντος, και Κομασουρίτζε. Για λογαριασμό του Παναργειακού σκόραρε ο Κολλιάκος.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει ο Βύζας, ωστόσο οι διακοπές του Πάσχα θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, από ίωση ταλαιπωρούνται οι Χάλαρης, Οικονομόπουλος και Παυλίδης, ενώ ο Πούρνος είναι πολύ ταλαιπωρημένος από τα διαδοχικά παιχνίδια.

Επίσης η διοίκηση μοίρασε

δώρα και τσουρέκια σε παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό στην Πασχαλινή γιορτή που είχε προγραμματίσει.

Η

επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά στις 22/4 θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα.

Ο ΚΟΤΤΑΡΑΣ ΕΛΥΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

***Ο Δημήτρης Κοτταράς έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Βύζαντα.

Χωρίς Μωυσίδη στον Πλατανιά

Στη συνέχεια του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί ο Βύζας αντιμετωπίζει στα Χανιά την ομάδα του Πλατανιά. Στο παιχνίδι αυτό ο Π. Τζαναβάρας δεν θα έχει στην διάθεση του τον αρχηγό των κιτρινόμαυρων Σερ. Μωυσίδη ενώ επανέρχεται ο Ν. Νταντάμης που αποθεραπεύθηκε από το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε. Στην ομάδα του Βύζαντα υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ δύσκολη σκληροτράχηλη ομάδα όπως ο Πλατανιάς Χανιών.Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Θωμά ενώ ο Π. Τζαναβάρας θέλοντας να κρατήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα τους ποδοσφαιριστές του θα συνεχίσει με προπονήσεις αλλά και κάποια φιλικά παιχνίδια.

ΕΥΧΕΣ

***Η διοίκηση εύχεται σε όλους τους φιλάθλους των Μεγάρων προπονητές ποδοσφαιριστές και υπαλληλικό προσωπικό καλό Πάσχα.

ΑΝ. ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply