Connect with us

stoplekto

Με επιτυχία η 2η αιμοδοσία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 2η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος [Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση….

Άλλη μια κοινωνική δράση με σκοπό την υποστήριξη των συνανθρώπων μας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας (Σ.Π.Π.Α.) ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους ξεχωριστά που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια. Τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων κύριο Τεντόμα Χρήστο που μας συμπαραστάθηκε σε αυτή την ενέργεια με την παρουσία του.
Επίσης, τον τεχνικό διευθυντή των σχολών προπονητών της ΕΠΟ κύριο Ζελενίτσα Χαράλαμπο και τους καθηγητές Μητροτάσιο Μιχάλη και Βονόρτα Ιωάννη , οι οποίοι ως μέλη του Συνδέσμου μας έδωσαν και αίμα.
Επιπλέον, την εκλεκτή ομάδα ιατρών και νοσηλευτών του Ευαγγελισμού, οι οποίοι με ιδανικό τρόπο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ιδιαίτερα την κυρία Συμεωνίδου Κατερίνα (επικεφαλής), την κυρία Δημοπούλου Εύη (ιατρός), τον κύριο Μαρσώνη Χαράλαμπο (νοσηλευτής) καθώς και τους συνεργάτες τους.
Παρερεύθησαν δε και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής οι κύριοι Καβαλιέρης Μιχαήλ (αντιπρόεδρος), Στασινόπουλος Αναστάσιος, Μυλώνης Ελευθέριος, Ντάκουρης Ιωάννης, Ντόκος Ιωάννης και Τσορμπατζόγλου Παναγιώτης, μερικοί εκ των οποίων έδωσαν και αίμα.
Κλείνοντας, θα θέλαμε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στο μέλλον γιατί δίνοντας αίμα σώζεις ζωές.
Για την Ε.Ε.
Ο πρόεδρος
Παπακανέλλος Σπύρος