Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

ΕΠΣΔΑ και σωματεία συλλυπούνται για το χαμό του Σάκη Κυριακόπουλου

Published

on

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  “ΕΡΜΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΚΗ .

 

  • Η διοίκηση της Λαμπερής εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του προπονητή του Ερμή Άνω Λιοσίων Σάκη Κυριακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
  • Το ΔΣ του ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΣΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ερμή Ανω Λιοσίων Σάκης Κυριακόπουλος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 50 ετών σε τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι, αφήνοντας πίσω σύζυγο και δύο παιδιά.
    Ήταν υπεύθυνος ενός συλλόγου κόσμημα για την Δυτική Αττική στον οποίο διδάσκονται ποδόσφαιρο περίπου 300 παιδιά.
    Ο Ερμής Άνω Λιοσίων είναι μία από τις πρώτες ομάδες που εισήλθαν στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ.
    Η άριστη λειτουργία του συλλόγου και η τεράστια ανάπτυξή του ώθησε και εμάς να συμμετέχουμε στο συγκεκριμένο Δίκτυο.
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ COACH…
    * ΤΟ ΔΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ.. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ..

    *

    Το ΔΣ του Μανδραϊκού Αθλητικού Ομίλου εκφράζει τη θλίψη του για την τραγική απώλεια του Σάκη Κυριακόπουλου. Ένας καταξιωμένος άνθρωπος του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, που είχε να προσφέρει ακόμη πάρα πολλά. Δυστυχώς η μοίρα ήταν τόσο τραγική και άδικη μαζί του…
    Με πόνο, ευχόμαστε καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και στα δύο παιδιά του.
    Στέλνουμε επίσης τη συμπαράστασή μας στην ποδοσφαιρική του οικογένεια, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ερμής Ανω Λιοσίων και δηλώνουμε παρόντες σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία τους για τη μνήμη του Σάκη Κυριακόπουλου και την οικογένεια του.
    * Η αθλητική οικογένεια της Δυτ. Αττικής είναι ήδη πιο φτωχή μετά την απροσδόκητη απώλεια σε τροχαίο, του προπονητή και ιδρυτή του Ερμή Άνω Λιοσίων, Σάκη Κυριακόπουλου. Ένας οραματιστής και πραγματικός εργάτης των υποδομών και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο οποίος αποτελούσε και θα αποτελεί παράδειγμα για όλους του νέους συλλόγους της Δυτικής Αττικής που συμπορευθήκαμε μαζί του. Εκτός από συνοδοιπόρος στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας ήταν κι ένας νέος άνθρωπος που έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα. Τα θερμά συλλυπητήρια του συλλόγου μας στην οικογένεια του από το ΔΣ του Ευκλείδη Μεγάρων.
Advertisement