Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αρένα στα Λιόσια!

Επίθεση καταγγέλει ο Βοτανικός!

Published

on

Σε ένα ματς, όπου κυρίαρχα στοιχεία ήταν η ένταση και το πάθος ο Ολυμπιακός Λιοσσίων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αδιάφορου Βοτανικου και να πάρει τη νίκη-ανάσα με 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως κατά την έλευση των «πρασίνων» στο γήπεδο, 40 άτομα κινήθηκαν εναντίον τους με απειλητικές διαθέσεις, ενώ οι ιθύνοντες του σωματείου καταγγέλλουν επίθεση και κατά του προέδρου του συλλόγου κ. Κατσερόπουλος. Στη συνέχεια με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρέμησαν και η αναμέτρηση διεξήχθη κανονικά. Για την ιστορία τα τέρματα των νικητών σημείωσαν στο 10’ ο Φίπε χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Ρούπη στο 20’. Προβληματική η διαιτησία του Κουτσόγιανου που είχε για συμπαραστάτες τους Ελευθερίου και Νακόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Δούκας, Τριφύλλης (60′ Τομάρα), Τόμπρος, Βαλτιμάς, Βάσιος, Καλογερής (72′ Λαγκαδινός), Λάππας, Ρουμπής (85′ Σούλης), Φίπε, Κάρρο

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Τσαλίκης, Τιλιόπουλος, Ρούσσας, Παπαδάκης (70′ Καρντάλι), Κατσούδας, Μινασιάν, Παντεκής (80′ Ντάνας), Μπέρμπερι, Σπυροπάλης, Καράτι, Ντντίοφας (46′ Κωστούλας)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply