Connect with us

Uncategorized

Kόρινθος – Ατρόμητος Χιλιομοδίου 3-2

Published

on

Μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η ιστορική Κόρινθος, μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Ατρόμητου Χιλιομοδίου με 3-2. Πλέον η «Μπάρτσα» στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν χρειάζεται ένα βαθμό για να στεφτεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Από την αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Παντελή Κουρούπη δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Στο 19′ ο Δημητρίαδης από πλευράς γηπεδούχων έκανε το 1-0, με το Δημητριάδη στο 35′ να διπλασιάζει τα τέρματα για τους «ροσονέρι» Με τη συμπλήρωση 45′ ο Μυργιώτης μείωσε για τους φιλοξενούμενους, με το Μπαλτζή ένα λεπτό αργότερα να διαμορφώνει το σκορ ημιχρόνου (3-1). Στο β’ μέρος οι παίκτες του Ατρομήτου προσπάθησαν για κάτι καλύτερο, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 63′ με τον Κουσκούνα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Κόρινθος έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Δημητριάδη με δεύτερη κίτρινη. Αξίζει να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη φάση ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των πρωτοπόρων υπέπεσε σε φάουλ, με το διαιτητή της συνάντησης Κοσικίδη να του υποδεικνύει κίτρινη κάρτα, κάτι που εξόργισε τον πρώτο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα. Ωστόσο ο Αθηναίος ρέφερι δεν του χαρίστηκε στέλνοντας τον γρήγορα για. ντουζ. Στο 89′ ο Βαγγέλη θα μπορούσε να είχε «σφραγίσει» τη νίκη για την ομάδα του, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Σκούπα.

 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Παπακωνσταντίνου, Τσούκης, Παπαευθυμίου, Νιάρος (81 Βανγκελί), Σπυρόπουλος, Μπαλτζής (74 Σαγανάς), Λουμπαρδέας, Σιώκος, Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος (54′ Ζάρκος)

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σκούπας, Μπαλλής, Ιατρόπουλος (91′ Κοντογιάννης), Πανακούλιας, Βλάσσης, Κριαράς, Ξύδης, Παπαϊωάννου (61′ Μαστρογιαννόπουλος), Κουσκουνάς, Κορδαλής, Μυργιώτης

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply