Connect with us

Uncategorized

Όλα μηδέν στο Κύμη – Μανδραϊκός

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟ Κύμης και το Μανδραϊκό, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες, χωρίς τέρματα. Στο α’ μέρος και οι 22 ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, καθώς δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δυο εστίες. Στο β’ μέρος το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ανέβασε ρυθμούς φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 79′. Στη συγκεκριμένη φάση, ο Πλαβούκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με το διαιτητή Ευαγγέλου (Αθηνών) να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Αλημπάς, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

 

ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β. (77′ Μπλατσιώτης), Γεραντώνης (83 Σαββίδης), Κύρου, Κραβαρίτης (62 Τσάγκος), Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Αναστασίου Μ.

 

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Γεωργιάδης (60′ Πλαβούκος), Παπαπαναγιώτου, Χέλης, Κοκλιώτης, Τουρνάς, Μαρκάκης (46′ Αργυθρίου), Ραπτόπουλος, Αλημπάς, Κωνσταντινίδης (90′ Αράπογλου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply