Connect with us

Uncategorized

Τρίποντο παραμονής ο Αστέρας Βάρης

1-0 τον Ιωνικό

Published

on

Ίσως αυτή η νίκη σημάνει και παραμονή στην κατηγορία, με δεδομένο ότι επήλθε επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Η αναφορά μας γίνεται στο σπουδαίο «τρίποντο» που πήρε ο Αστέρας Βάρης επί του Ιωνικού, του οποίου επικράτησε με 1-0. Πλέον το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη μπορεί να ελπίζει σε σωτηρία, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι το έργο για το σύλλογο από την Ανατολική Αττική γίνεται ευκολότερο. Το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο, με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν στη μεγαλύτερη διάρκεια του θεατές.

Τη λύση ο Στρατής!

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη τέρματος, κάτι που τελικά πέτυχαν δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90′. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ο Σρατής με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε το Ραχιώτη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Αντωνίου (Αθηνών)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Θανόπουλος, Κοζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Στρατής, Πιτταράς (65′ Καρδαμίτσης), Παπαδημητρόπουλος (75′ Ξηντάρας), Περιάλης, Παπαδόπουλος (90′ Γκίκας), Μητροφάνης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Ραχιώτης, Τσακίρης, Κατσίκιας, Στεφανής, Ιγκλι (75′ Κουμουλίδης), Τριανταφύλλου, Γαντζούδης, Μυλωνάς, Επιτροπάκης, Χαφούς, Γκιόκα (75′ Κόκκαλης)

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply