Connect with us

Uncategorized

Επεισοδιακό διπλό στη Χίο η Ελλάδα Ποντίων

Οκτάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό ματς, η Ελλάς Ποντίων απέδρασε με το «διπλό» από τη Χίο, επικρατώντας με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 της τοπικής Μικρασιατικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το γκολ της Ελλάδας Ποντίων, ο διαιτητής της αναμέτρησης Περράκης διέκοψε για το οκτώ λεπτά το παιχνίδι, καθώς οι νησιώτες διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Χ. Σιδηρόπουλου πάνω στον Παλαιολόγο. Το α’ μέρος δεν σηκώνει κριτική, καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Στο β’ μέρος οι «βυσσινί» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 54′, όμως ο Τζανάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Παλαιολόγου. Στο 73′ οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα, με τον Αθηναίο ρέφερι να ακυρώνει το τέρμα ως οφσάιντ. Από εκεί και πέρα στο 77′ μετά από σύγχηση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Παλαιολόγου η μπάλα έφτασε στο Χ. Σιδηρόπουλο ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-0, χαρίζοντας παράλληλα ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Παλαιολόγος, Μοσχούρης, Αφεντής, Παράσχος, Κουτελάκης, Φαφαλιός, Κεπούτα, Σκανδάλης (46′ Αναστασίου), Μουλάκης, Χανδράς, Μιναδάκης

ΕΛΛΑΣ: Ευσταθίου, Τζανάκης, Τσοπανάς, Κολοφώτης, Καφαλίδης, Γκιάλας, Σιδηρόπουλος Π. (65′ Φλέγκας), Σιδηρόπουλος Χ. (97′ Τσεσμελόγλου), Λάκο, Δρυμούσης, Κακαβάς (77′ Σαββίδης)

 

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply