Connect with us

Uncategorized

Αστέρας Μαγούλας-Παο Ρουφ 1-1

Επεισόδια μεταξύ παικτών!

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχα στοιχεία ήταν η ένταση και το πάθος, Αστέρας Μαγούλας και ΠΑΟ Ρουφ έμεινα στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα το οποίο δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία! Αξίζει να σημειωθεί πως από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έλειψαν τα επεισόδια! Ολα ξεκίνησαν όταν κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια, παίκτες των δύο συλλόγων είχαν λεκτική αντιπαράθεση που οδήγησε σε συμπλοκή, η οποία γενικεύτηκε στη συνέχεια. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 59’ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Μανίκας, για να έρθει ο Παπαναστασίου στο 79’ και να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αγριμάκης, Λάζουρας, Λάμπρου (65 λ.τ. Τσούπρος) Μαρής, Κολοβός, Εβερετ, Κορνελάτος (80′ Ρόκας), Κονέ (77′ Μπούγιας), Χρυσάφης, Ιορδανίδης, Μανίκας

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινας, Μαρτίνος, Πεταυράκης Σ., Σπυριδάκης, Κοκολάκης, Λημνιός, Ζαχαράτος, Σκόνδρας, Μανιάς (68′ Παπαναστασίου), Καπουράνης (75′ Λιόλιος) Κεϊτά (55′ Κουμπούλης)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply