Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ένταση και τέσσερις αποβολές στο Σαλαμινομάχοι- Άρης Αμφιάλης 3-1

Published

on

Σε ένα ματς που κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σαλαμινομάχοι επικράτησαν του Άρη  Αμφιάλης με 3-1, αλλά αυτό που πρωταγωνίστησε ήταν να νεύρα και οι…τέσσερις κόκκινες κάρτες που έδειξε ο διαιτητής  Ζησιμόπουλος.

Οι νικητές προηγήθηκαν στην επανάληψη 2-0 με γκολ των Πούτου(65′) και Τουμπαρίδη(84′). Στο 75′ είχαν αποβληθεί από κάθε ομάδα οι Σιγάλας και Γκόλγκαρης. Ο Άρης μείωσε στο 93′ με πέναλτι του Κυριτσιμπασάκη, για να σκοράρει στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τάνκα, για το τελικό 3-1. Στη φάση του γκολ ο Τάνκα αποβλήθηκε, για τον έξαλλο πανηγυρισμό του. Στο 87′ είχε αποβληθεί από τους Σαλαμινομάχους και ο Κωνσταντινίδης.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Παπαμιχαήλ Γ., Παπαμιχαήλ Β. (58’ Σωφράς), Ευαγγέλου Γ., Καρκαλής, Κωνσταντινίδης, Σιγάλας, Πασαλής (82’ Κούκης), Φουρίκης (58’ Τουμπαρίδης), Πούτος (89’ Μούστα), Παπαδημητρίου (89’ Γκιόκας), Τάνκα.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Χατζησεβαστός, Κολάρος, Γκόλγκαρης, Ρουσίδης, Γολγκάρης, Κυραμπασάκης, Βαλάκος (58’ Ευθυμιάδης), Χατζητέβες, Τερζίου, Γεωργιάδης (35’ Μπαρωτάς).

Σ. Καλογιάννης.