Connect with us

Γ Εθνική

Διπλό… ανόδου στα Μέγαρα ο Πανθρακικός..

Published

on

Την τρίτη του εκτός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε στα Μέγαρα με 1-0 του τοπικού Βύζαντα, κάνοντας έτσι καθοριστικό βήμα για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκ.

 

Στο πρώτο μέρος, ο Πανθρακικός ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του, ενώ λίγο πριν από το τέλος του 45λεπτου βρήκε τον τρόπο να… ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων.

 

Συγκεκριμένα, στο 40′ ο Μπαλού με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «κιτρινόμαυρων.

Στην δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Αρχικά, στο 62′, ο Τριάντος έδιωξε στη γραμμή την μπάλα μετά το πλασέ του Χλωρού, ενώ στην επόμενη φάση, ο τερματοφύλακας Κουτσόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ηλιόπουλου.

 

Ο Πανθρακικός άντεξε ως το τέλος την πίεση του Βύζαντα, παρότι από το 85′ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μίνγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

 

Βύζας Μεγάρων (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχελής, Βλάχος (83′ Παγώνης), Μουστάκης (73′ Οικονομόπουλος), Μωυσίδης, Παυλίδης, Πέτρου (46′ Ηλιόπουλος), Ροβίθης, Τριάντος, Φαρούκ, Χάλαρης, Χριστοφιλέας.

 

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Μπαϊκαρά, Μπαλού, Μακρυδημήτρης, Μπέλιτς (60′ Μίνγκας), Χλωρός (75′ Ρεκλείτης), Σουλτανίδης (46′ Κοντογουλίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply