Connect with us

Uncategorized

Άνετα ο Αχαρναϊκός την Ελλάδα Ποντίων

Νίκησε 2-0

Published

on

Πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ο Αχαρναϊκός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Κορυδαλλό επικρατώντας της Ελλάδας Ποντίων με 2-0, παραμένοντας παραλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στην αναμέτρηση ο συνήθης ύποπτος φέτος για τους ”πράσινους”, Βασίλης Λαναράς με προβολή έγραψε το 1-0. Στο 55′ οι ποδοσφαιριστές του Φώτη Θανέλα έφτασαν κοντά στο 2-0, όμως ο Μπιρής σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ευσταθίου. Δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90′ ο Φελέκης ”κλείδωσε” τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας με ωραίο σουτ το τελικό σκορ. Στο 85′ το σωματείο από το Μενίδι κέρδισε πέναλτι, όμως ο Ευσταθίου είπε ”όχι” σε εκτέλεση του Λαναρά, αποκρούωντας τη μπάλα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ”βυσινί” ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσοπανά με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις της συνάντησης.

Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σίμος Καραγιαννίδης): Ευσταθίου, Κολοφώτης (60′ Σαββίδης), Τσοπανάς, Τσεσμελόγλου (60′ Ορφανίδης), Σιδηρόπουλος Ι., Καφαλίδης, Φλέγκας (80′ Μαυράκης), Κακκαβάς, Λάχο, Σιδηρόπουλος Χ., Δρυμούσης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Δήμας (88′ Παπαδάκης), Μαγγίνας, Μωϋσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Μπίρης, Μακρυγιάννης, Δημάκης (75′ Φελέκης), Λαναράς.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply