Connect with us

Uncategorized

Τριάρα ο Αιολικός στα Καμίνια

Νίκησε 3-0

Published

on

 

Μπορεί πριν από λίγες μέρες η διοίκηση του Αιολικού να έλυσε τη συνεργασία της με το Δημήτρη Σπανό από τον πάγκο του συλλόγου, ωστόσο οι νησιώτες φάνηκαν ανεπηρέαστοι από το συγκεκριμένο γεγονός. Απόδειξη αποτελεί η ευρεία εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν οι ”κυανόλευκοι” απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά, του οποίου επικράτησαν με το ευρύ 3-0. Μόλις στο 5′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, χάρις σε πλασέ του Μιχαλάκη. Στο 34′ ο Αποστολίδης λίγο έλειψε να σκοράρει εναντίον της ομάδας του, αφού σε προσπάθεια του να αποσοβήσει, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Από εκεί και πέρα στο 71′ το ιστορικό σωματείο από τη Μυτιλήνη διπλασίασε τα τέρματα του με το Μουρατίδη, για να έρθει ο Μιχαλάκης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να γράψει το τελικό 3-0, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια.

Διαιτητής ήταν ο Σκουλάς (Θεσσαλίας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Κεσανίδης (77′ Στεφανής), Γεωργούλης (69 Σταθουλόπουλος), Κουκάς, Νταλάκος, Τριανταφυλλίδης, Λοϊζίδης, Μανωλίδης (78′ Καγιώργης), Ουσταπασίδης, Δανάσης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Μιχαλάκης, Βούρος, Ζώνας, Αποστολίδης, Καπταγιάννης, Μίχος, Καδής, Τσουλάκος (88′ Κουκέλλης), Κάρδαρης (82′ Βουργουτζής Γ.), Μουρατίδης (77′ Μουστόγιαννης).

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply