Connect with us

Uncategorized

Σκόνταψε στο Λαύριο το Κερατσίνι

0-0 το ματς

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λαυρίου και το Κερατσινί, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ”άσφαιρο” 0-0. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα δυο σωματεία ολοκλήρωσαν το παιχνίδι, έχοντας από ένα δοκάρι το κάθενα. Μόλις στο 9′ ο Βελετάκος για τους γηπεδούχους σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μπαλαφούτη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μαριόλη στο 73′ από πλευράς φιλοξενούμενων. Από εκεί και πέρα στο 71′ υπήρξε σύγκρουση του Ψευτογιώργου με αμυντικό του Κερατσινίου μέσα στην περιοχή, σε μια φάση όπου οι ”ερυθρόλευκοι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Μάνταλο (Αθηνών) για πέναλτι. Μάλιστα ο μέσος του Ολυμπιακού χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αργότερα ο τελευταίος συνήλθε ανακουφίζοντας τους παράγοντες της ομάδας του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Βαφειάδης, Τσομπανάκης, Μπεριάνης, Καραπιπέρης, Μούργος (46′ Πώχος), Ζουμάς (65′ Αρζουμανίδης), Τσιώλης, Ραχίμ, Βελετάκος, Ψευτογιώργος (72′ Βελλής)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Στρόμπουλος, Μακρής (78′ Χατζής), Παπαδόγκωνας, Βαττής, Σιδηρόπουλος (65′ Ηλιόπουλος), Καλέργης, Καρράς, Μαριόλης, Μαραμαρίδης (46′ Χάσκας), Μελαμπιανάκης

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply