Connect with us

Γ Εθνική

Νίκη-Ανάσα για Ηρακλή Ψαχνών!

Published

on

Σημαντική και συνάμα πολύτιμη νίκη με 3-1 επί του Θρασύβουλου πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών και έκανε ένα σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας το γρήγορο γκολ. Οι προσπάθειές τους απέδωσαν καρπούς στο 20′ όταν ο Τσοκάνης επιχείρησε δυνατό σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Κασμερίδη.

 

Στο δεύτερο μέρος και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, το συγκρότημα του Λύσανδρου Γεωργαμλή έφτασε στην ισοφάριση με πλασέ του Ντα Σίλβα.

 

Μετά το 1-1, το παιχνίδι ανέβηκε κατακόρυφα και οι δύο αντίπαλοι έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Τελικά το πέτυχε ο Ηρακλής στο 75′ όταν ο Πονκόνγκ βρήκε τον Σέγκο, ο οποίος με σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία των φιλοξενούμενων.

 

Το εν λόγω τέρμα έδωσε ώθηση στην ομάδα της Εύβοιας, η οποία οκτώ λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με κοντινό σουτ του Ποκόνγκ.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης (88′ Ντελέκος), Γιώτας, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Τσοκάνης (65′ Σανόκο), Λιόσης (86′ Γανωτής), Ποκόνγκ, Σέγκος, Δελήμπασης, Πλάτανος.

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ψιάνος, Ζουμπουλάκης (85′ Μπάτσι), Βασιλείου, Σύρος, Μπεγκόνια, Ρόκαστλ, Νικολάου (61′ Ντανλάντ), Ντακόλ, Ντα Σίλβα, Καλαμιώτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply