Connect with us

6ος Όμιλος

Ποδαρικό με ισοπαλία στην Κω, ΑΟ Πυλίου – Κ. Αστέρας Βάρης 1-1

Published

on

Ισόπαλο αναδείχθηκε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στον 6ο Όμιλο, με τον ΑΟ Πυλίου και τον Κ. Αστέρα Βάρης να μοιράζονται έκαστος από έναν βαθμό.

 

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι υπερείχαν του αντιπάλου, κυκλοφορώντας την μπάλα και ελέγχοντας το ρυθμό της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να βρουν δίχτυα.

Η ομάδα του Μ. Κάτσικα, μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, με το σουτ του Καραλή στο 1′ να περνάει οριακά άουτ. Παρά την υπεροχή των μπλε, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 19′ με κεφαλιά του Φονσέκα, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Πλατέλλα. Στη συνέχεια, οι Βαριώτες πάλεψαν για την ισοφάριση, δίχως όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Σημαντικότερη ευκαιρία τους, το σουτ – βολίδα του Χριστίνη στο 45′, το οποίο “βρήκε” στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι κυανόλευκοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Καλλιμάνη να πλασάρει από πάνω τον Μιαούδη, κάνοντας το 1-1 στο 57′. Η ισοφάριση ωστόσο, δεν πτόησε τους Κώες, οι οποίοι “άγγιξαν” αρκετές φορές το δεύτερο τέρμα. Χαρακτηριστικότερη στιγμή τους η κεφαλιά του Γεωργιάδη στο 60′, την οποία αποσόβησε ο Χάιδος τελευταία στιγμή. Οι βυσσινί συνέχισαν να πιέζουν τον αντίπαλο έως και τα τελευταία λεπτά, με το 1-1 ωστόσο να παραμένει.

Διαιτήτευσε ο Τσατσούλης

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ: Μιαούδης, Πλατέλλας, Μεντής, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης, Μπριλλάκης, Χατζηβασίλης, Γεωργιάδης, Φονσέκα (65′ Βακράκος), Χατζηφούντας, Δρόσος (75′ Δεληζάνης)

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Χάιδος, Νάκας, Σπίτζος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Καραλής (89′ Παναγόπουλος), Κατσικογιάννης, Καλλιμάνης (89′ Μπελαβράκης), Χριστίνης (46′ Μανωλιάς), Παστρικός (55′ Καναβέτας)