Connect with us

Γ Εθνική

Πιερικός – Πλατανιάς 0-2

“Άλλωσαν” την Κατερίνη οι Κρητικοί

Published

on

Μια σημετική νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς Χανίων μέσα στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό με σκορ 2-0 και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Από την άλλη μεριά οι Κρητικοί έπαιζαν πιο αμυντικά και στηρίχθηκαν για να απειλήσουν τα καρέ των Μακεδόνων στο σύστημα των αντεπιθέσεων. Μάλιστα, στο 34΄η ομάδα του Μάλεμε έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με σουτ που πραγματοποίησε ο Μιρτσέτας το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καρακούτση. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 72ο λεπτό της συνάντησης με σουτ του Πάγκαλου. Τρία λεπτά μετά η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, αφού ο Πλατανιάς σιγούρεψε τη νίκη του με καρφωτή κεφαλιά του Ναζλίδη που νίκησε τον Καρακούτση για το τελικό 2-0.

 

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Μπακάλης (76′ Κόιτς), Πουρτουλίδης, Μοκακέ, Γκουγκουλιάς (46′ Πέντα), Ελευθεριάδης, Ρούσεφ (46′ Κοντέων).

 

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Πάγκαλος, Γκονζάλες (87′ Μαρτσάκης), Μιρτσέτα (81′ Παπαζούδης), Δέντσας, Δημήτρης, Παληγεώργος, Ναζλίδης (90+2′ Δρακάκης), Μαραγκός, Τζανής.

 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply