Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τετράδα εμπειρίας στον Φαληρικό

Published

on

Τέσσερις αρκετά δυνατές προσθήκες πραγματοποίησε ο Φαληρικός τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προσθέτοντας εμπειρία στο ρόστερ του.

Επέστρεψε ένας παλιός γνώριμος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ο δεινός και πολύπειρος σκόρερ Βέττας, που πρόσφατα έπαιζε στον Πυθαγόρα, αλλά στο παρελθόν έχει διαπρέψει στα πειραϊκά γήπεδα, ιδιαίτερα με τη φανέλα της Αμφιάλης.

Ακόμα, ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο δυναμικό αμυντικό μέσο Θοδωρή Φρατζέσκο, με θητεία σε ΑΣ Ποντίων, ΑΣ Δραπετσώνας και Ατρόμητο Κερατσινίου.

Επίσης, με τα χρώματα του Φαληρικού “ντύθηκε” ο 32χρονος μέσος Γιώργος Φωτουλάκης, που παλιότερα έχει παίξει σε Αχαρναϊκό, ΑΕ Σαρωνικό Αίγινας, Ατρόμητο Κερατσινίου και άλλες.

Τέλος, νέο μέλος του συλλόγου αποτελεί  ο αρχοντικός αμυντικός χαφ Αριστοτέλης Τάνκα, με πολλές επιτυχίες σε ομάδες όπως ΑΕ Περάματος, Χαραυγή, ΑΟ Καραβά, Οδηγήτρια.

Και οι τέσσερις αυτές κινήσεις θα βοηθήσουν αρκετά τον Φαληρικό και τον προπονητή Δημήτρη Γιαννούλη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

  • Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Αλέξανδρος Λοϊζίδης και Βασίλης Καλέργης. Η διοίκηση του Φαληρικού τους ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά τους αυτά τα δύο χρόνια και τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία τους.

 

Advertisement