Connect with us

Uncategorized

Ήττα σοκ για Μελίσσια στην Αγία Παρασκευή

Έχασε 1-0

Published

on

Αν κάποια ομάδα πριν ξεκινήσει η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήθελε διακαώς αυτό το παιχνίδι, αυτή ήταν εκείνη των Μελισσίων. Ωστόσο το συγκρότημα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς απέδειξε σε ακόμη ένα ματς, πως μέχρι το τέλος της σεζόν η «Σάντα» θα αγωνίζεται για την ιστορία της άλλα πάνω απ’ όλα για την αξιοπρέπεια της.

Οι«μελανόλευκοι» παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο επικράτησαν με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 των «νεοφώτιστων», οι οποίοι σύμφωνα με την εικόνα τους, φάνηκαν να μην έχουν αντιληφτεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το ρυθμό προσπαθώντας να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις προς την εστία του Χαντζάρα.

Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Τσιούτσιας επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή γράφοντας το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της συνάντησης. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Δήμου Κάβουρα βγήκαν πιο ψηλά, θέλοντας να πετύχουν το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, δημιουργώντας παράλληλα κενούς χώρους στην άμυνα τους. Παρόλα αυτά οι προσπάθειες του Τσιούτσια στο 62′, του Κώτση στο 73′ και του Ζυγούρη στο 79′ δεν βρήκαν στόχο. Πέρα αυτού στο 71′ ο Ζυγούρης βγήκε φάτσα με τον Χαντζάρα, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του τελευταίου. Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντάκης (Αχαϊας)

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Τζίτζης, Δελάρδας, Σωτήρχος, Γκουντελίτσας, Καράτζαλος, Κώτσης (59′ Καραϊνδρος), Λαμπρινάκος, Τσιούτσιας (88′ Μιχελής), Ζυγούρης (89′ Γκόφας), Τσοχαντάρης

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χαντζάρας, Μανδύλης, Τζανετέας, Παπαϊωάννου, Κοκότης, Κωνσταντόπουλος (70′ Ατσάλης), Πατσιαβούρας, Μποτονάκης, Γκαβούδης (46′ Μπεκατώρος), Ρήγας, Δημαράς (63′ Αντωνόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply