Connect with us

stoplekto

Πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε ο Αστέρας Μαγούλας..

Έμεινε στο 0-0 με τον Πανηλειακό

Published

on

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αστέρας Μαγούλας και Πανηλειακό αφού το σφύριγμα του Ρεθυμνιώτη ρέφερι Τσαγκαράκη που έκανε λάθη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκόλ.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να φυλάνε την άμυνά τους και να ψάχνουν διεξόδους για να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε ευκαιρίες προσπάθησε να σημειώσει κάποιο τέρμα αλλά φάνηκε άτυχος.

ΦΑΣΕΙΣ

Στο 12′ ο Κορνελάτος έπιασε το σούτ απο το ύψος της περιοχής και ο Βατσής σαν απο μηχανής θεός έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο 47′ ο Κορνελάτος έδωσε την ασίστ στον Μανίκα που μπήκε στην μικρή περιοχή σούταρε άουτ.

Στο 55′ απευθείας κόρνερ του Χρυσάφη πέρασε πάνω απο τα δοκάρια του Θεοδωρακόπουλου. Στην συνέχεια στο 57” δυνατό σούτ του Κάλφα βρήκε εκτός θέσης τον Αγριμάκη και η μπάλα πέρασε πάνω απο τα δοκάρια. Στο 59” δυνατό σούτ του Εβερετ έξω απο την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα Θεοδωρακόπουλο να αποκρούσει. Στο 62′ γυριστή κεφαλιά του Μανίκα μέσα απο την περιοχή η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια του Θεοδωρακόπουλου. Στην συνέχεια 69′ δυνατό σούτ του Μπράβου έξω απο την περιοχή η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια του Αγριμάκη.΄Στο 75′ φάουλ του Χρυσάφη έδιωξε ο Θεοδωρακόπουλος.

Σωτήρια απόκρουση του Αγριμάκη 89′ προ του εφαρμούντος Νικολόπουλου.Ενώ πάλι στις καθυστερήσεις ο Αγριμάκης έσωσε την ομάδα απο βέβαια παραβίαση όταν το σούτ του Τομαρά εξουδετέρωσε ο εν λόγω πορτιέρο.

 

 

Με πολλές ελλείψεις αγωνίστηκε η ομάδα του Αστέρα Μαγούλας αφού ο προπονητής Αντώνης Πριόνας έκανε πολλές αλλαγές όσον αφορά την 11άδα. Απουσίασαν οι Κονέ, Ρόκας, Κολοβός, Λάμπρου, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής καθώς είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα στη συνάντηση με τον ΠΑΟ Ρουφ, απών ήταν επίσης ο τιμωρημένος Κουσουρής, όσο και ο τραυματίας Μαντάς. Με ελλείψεις αγωνίστηκε και ο Πανηλειακός αφού δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Κυριακίδης και Αντωνίου, οι τιμωρημένοι Λώττας και Γιάννης Σωτηρόπουλος αλλά κι ο Βαλαώρας που ήταν τραυματίας.

Με σφαλτσοσφυρίγματα η διαιτησία του

Τσαγκαράκης (Ρεθύμνου).

ΒΟΗΘΟΙ: Κομκότος (Ρεθύμνου), Τσιμπρίδης (Σάμου). 4ος: Γαβρίλης (Αθήνας).Κίτρινες: Χινιτσίδης 25′ Εβερετ 30′ Μαρής 42’Τσούπρος 42′ Νικολόπουλος 82′

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Αντώνης Πριόνας):

Αγριμάκης, Λαζούρας, Σιακαβάρας, Τσούπρος, Μαρής, Πατσιονίδης(75’Λελούδας),Εβερετ, Κορνελάτος(82’Μπούγιας), Χρυσάφης,Μανίκας(86’Σερέπας),Ιορδανίδης

ΠΑΓΚΟΣ: Παλιγκίνης,Μπούγιας,Σερέπας,Λελούδας,Κοντιζάς,Μπέχλης,Σαλαπάτας.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ(προπονητής Σωτήρης Αντωνίου):

Θεοδωρακόπουλος,Ακπαρίδης,Βατσής,Θωνιάτης,Κάλφας,Κολόκας,Μακρίδης(60’Τομαράς), Μανιάτης(51’Νικολόπουλος),Μπράβος(85’Τσετιροκλής),Ταφαρλής,Χιντσίδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Λόλας,Γατσώρης,Δημόπουλος,Νικολόπουλος,Πλαστουργός,Τομαράς,Τσετιροκλής.

***Τον αγώνα παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης Νίκος Καρούλιας.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply