Connect with us

Uncategorized

Μεγάλη νίκη η Ηλιούπολη με Τράχωνες

Νίκησε 1-0

Published

on

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Ηλιούπολη επί των Τραχώνων με 1-0. Το σωματείο των νοτίων προαστίων αν και υποβιβασμένο, απέδειξε πως εάν υποτιμηθεί είναι ικανό να κάνει τη… ζημιά! Από την άλλη πλευρά οι ”νεοφώτιστοι” του Κώστα Μιχάλη, για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και μοιραία γνώρησαν την ήττα!

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με το Γανώλη στο 25′ να βρίσκει δίχτυα, όμως ο διαιτητής Αστέρης ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι ”κυανέρυθροι” κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Γκουνέλα από το Δρακοντίδη. Στη συγκεκριμένη φάση ο ρέφερι από την Κόριθνο υπέδειξε την κόκκινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό των ”μπλε”. Την εκτέλεση ανέλαβε ο τερματοφύλακας Σηφάκης (!) ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0.

Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, καθώς αυτή τη φορά την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Ντεντόπουλος με δεύτερη κίτρινη. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ήταν η σειρά των γηπεδούχων να μείνουν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο, λόγω αποβολής του Μάκου με δεύτερη κίτρινη.

Στο β’ μέρος δεν άλλαξε κάτι με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σηφάκης, Κουκιάς, Μάκος, Ηλίου, Καρακατσάνης, Καρποντίνης, Εστυλιανίδης (55′ Ζουμπουνέλης), Γανώλης, Γκουνέλας (75′ Δικαιόπουλος), Γεμιστός (80′ Μπράχος), Χαρατσάρης

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Καραβατάς, Κορτσινίδης, Κάρδαρης, Ντεντόπουλος, Δρακοντίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Παπαναγόπουλος (72′ Βασίλι), Χουστουλάκης, Χριστόπουλος (55′ Ρίζος)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply