Connect with us

Uncategorized

Tρένο…η Βάρη 2-0 την Ελλάδα Ποντίων

Published

on

Την ανοδική του πορεία πιστοποίησε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Αστέρας Βάρης, που με το Γιώργο Αρχοντάκη στον πάγκο παρουσιάζεται αγνώριστος. Το σωματείο από την Ανατολική Αττική επικράτησε με 2-0 της Ελλάδας Ποντίων παραμένοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Στο 26′ ο Μητροφάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0, με τον Περιάλη στο 65′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Αμφότερες ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές. Για τους ”κυανόλευκους” αποβλήθηκε στο 88′ ο Παπαδημητρόπουλος με δεύτερη κίτρινη, ενώ για τους ”βυσσινί” την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε στο 26′ ο Ορφανίδης, καθώς ανέτρεψε μέσα στην περιοχή το Ξηντάρα. Διαιτητής ήταν ο Νταούλας (Αθηνών)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θαμνόπουλος, Κοζής, Καμπάσης, Καρδαμίτσης, Σκουρλής (78 Ζορμπάς), Στρατής, Περιάλης, Παπαδημητρόπουλος, Ξηντάρας (86′ Γκίκας), Πιτταράς (71′ Οικονομίδης), Μητροφάνης

 

ΕΛΛΑΣ: Ευσταθίου, Τζανάκης, Κολοφώτης, Ορφανίδης, Σιδηρόπουλος Σ., Γκίλας, Μαυράκης, Καραγιάννης (62′ Γκουγκούλης), Λάκο (46′ Σιδηρόπουλος Κ.), Σιδηρόπουλος Γ. (71 Φλέκας), Δρυμούσης.

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply