Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Mπαξεβανάκης: Xρεώνομαι τον υποβιβασμό του Φαληρικού..

Έμαθα ότι τα παιχνίδια τελικά παίζονται και έξω από τον αγωνιστικό χώρο..

Published

on

Mε επιστολή του ο πρόεδρος του Φαληρικού κ. Γιώργος Μπαξεβανάκης αναφέρθηκε στον υποβιβασμό του συλλόγου και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που είχε δίπλα του κατα την διάρκεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Βαγγέλη Κώττο για την υπομονή και την επιμονή να βγάλει την ομάδα μας από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει . Επίσης τον κο Ευμορφόπουλο , που είναι η ψυχή της ομάδας , και τον Γ.Γ Γιάννη Τζιμή . Ακόμα , τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές οι οποίοι , – μετά την φυγή των μικρόψυχων ή των μισθοφόρων που άλλο τίποτα δεν είχαν στο μυαλό τους από το χρήμα  , πρόσφεραν όλη τη σεζόν χωρίς να απαιτήσουν ένα ευρώ . Για αυτό και τους ευχαριστώ προσωπικά για την μέγιστη συνεισφορά τους . Τέλος , θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πραγματικό μου φίλο , Βασίλη , για το ενδιαφέρον του για την ομάδα.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό της ομάδας μας , τον χρεώνομαι αποκλειστικά εγώ . Ομολογώ πως έκανα λάθη….πολλά λάθη….αλλά ¨ουδείς αλάνθαστος ¨ . Φέτος ήταν η χρονιά που κατάλαβα πολλά – μέσα και έξω από το γήπεδο – . Έμαθα πλέον να μην εμπιστεύομαι κανέναν πέρα από τον εαυτό μου . Έμαθα ακόμα ότι τα παιχνίδια τελικά παίζονται και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και επίσης πως δεν υπάρχουν φιλίες παρά μόνο λυκοφιλίες.

Λυπάμαι ειλικρινά που γράφω αυτές τις αράδες , μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν – μπορεί και όχι – .

Αναφορικά με το μέλλον της ομάδας , αυτό θα εξαρτηθεί από τις επαφές που θα γίνουν με διάφορους παράγοντες για την ενίσχυση του Φαληρικού . Δεν μπορώ όμως να υποσχεθώ ότι την επόμενη σεζόν θα είμαι στη προεδρία .

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ,

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply