Connect with us

6ος Όμιλος

Μάχη ανόδου- Προοδευτική- Πανελευσινιακός(Live Ροή 1-1 ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Φινάλε με στυλ στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Προοδευτική και Πανελευσινιακός διεκδικούν την είσοδό τους στα μπαράζ για τη Β’ Εθνική. Το stoplekto.gr  βρίσκεται στο γήπεδο της Νίκαιας και θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη από τη σπουδαία αναμέτρηση, στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

 

 

Live Ροή

 

Το γκολ του Κρητικού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στέλνει την Προοδευτική στα μπαράζ για τη Β’ Εθνική. Σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε. Από το γήπεδο της Νίκαιας καλό βράδυ.

 

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ- Πρωταθλήτρια του 6ου Ομίλου η Προοδευτική!!!

92′ Κίτρινη στον Ποτουρίδη για καθυστέρηση.

Κίτρινη σε Κρητικό και Λαζαρίδη.

90′ Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις στη Νίκαια.

89′ Κίτρινη κάρτα στον γκόλκιπερ της Προοδευτικής Χαλκίδη. 

88′ Μεγάλη ευκαιρία για την Προοδευτική. Σουτ του Τσιαβού απέκρουσε ο Γκλώτσος. 

85′ Μπαίνουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Η Προοδευτική κρατάει τις θέσεις της στο γήπεδο, καθώς και με ισοπαλία τερματίζει πρώτη. 

84′ Τελευταία αλλαγή για τον Πανελευσινιακό. Ο Βαγγέλης στη θέση του Σεκούμπα. 

82′ Διπλή αλλαγή για την Προοδευτική. Μπαίνει ο Νάστος και ο Τσιαβός στις θέσεις των Θεοδωρίδη και Κυριαζή. 

78′ Αλλαγή για τον Πανελευσινιακό. Τη θέση του Ερέρα πήρε ο Τσακίρης.

75′ Σουτ του Ερέρα έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ. Πρώτη ευκαιρία του Πανελευσινιακού την επανάληψη. 

72′ Αλλαγή για την Προοδευτική. Βγαίνει ο Μακρυγιάννης, μπαίνει ο Μακρίδης. 

65′ Πρώτη αλλαγή και για την Προοδευτική. Ο Δημακάκος στη θέση του Παρασκευόπουλου. 

61′ Διπλή αλλαγή για τον Πανελευσινιακό. Τις θέσεις των Μουσκάι και Λώλου πήραν οι Λαζαρίδης και Κατίδης. 

57′ Πρώτη καλή στιγμή για την Προοδευτική στο δεύτερο μέρος. Ο Κυριαζής απέφυγε τον Γκλώτσο και από πλάγια πάσαρε στον Μακρυγιάννη, ο οποίος σούταρε άουτ. Πιο χαμηλός ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο. 

Χωρίς αλλαγές ξεκινήσανε και οι δύο ομάδες την επανάληψη.

46′ Έναρξη Β’ Ημιχρόνου

Παρακολουθήσαμε ένα πρώτο ημίχρονο, όπου δικαίως αυτές οι ομάδες μέχρι τέλους φτάσανε να διεκδικούν την πρώτη θέση. Η Προοδευτική έχει την κατοχή, με τους Ελευσίνιους να προσπαθούν να βρουν τους “βυσσινί” στο ανοιχτό γήπεδο. Ωραίες ενέργειες από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Κρίσιμο το γκολ του Κρητικού στις καθυστερήσεις, που αφαιρεί το όποιο άγχος είχε αρχίσει να κυριεύει την ατμόσφαιρα εδώ στο γήπεδο της Νίκαιας. Η επανάληψη αναμένεται να είναι επίσης αμφίρροπη…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ. Προοδευτική και Πανελευσινιακός στο 1-1 με τα γκολ των Λάμπρου(14′) και Κρητικού(45’+1′).

Παλληκαρίσια προσπάθεια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κρητικό, που παρά την πίεση, στάθηκε όρθιος και το σουτ του νίκησε τον Γκλώτσο για το 1-1. Κομβικό σημείο το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων.

45’+1′ ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

43′ Σουτ του Μακρυγιάννη για την Προοδευτική, η μπάλα άουτ. Έχει κλείσει καλά τους χώρους ο Πανελευσινιακός και έχει περιορίσει τους “βυσσινί” σε μακρινές προσπάθειες. 

41′  Φάση μέσα στην περιοχή για την Προοδευτική, που ζήτησε χέρι σε μια κόντρα μετά από προσπάθεια του Κρητικού. 

36′ Καλή στιγμή για τον Πανελευσινιακό, που κυκλοφόρησε την μπάλα, με τον Μανδαμαδιώτη να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και η μπάλα να βγαίνει άουτ. 

32′ Μικρή διακοπή στο ματς, λόγω μικροτραυματισμού του Αντωνακόπουλου, που πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Εκνευρισμός στις κερκίδες του γηπέδου. 

30′ Πέρασε το πρώτο ημίωρο, με το γκολ του Λάμπρου να έχει “παγώσει” την Προοδευτική, που έχει ανέβει πολύ στο γήπεδο για να πιέσει. 

26′ Μεγάλη ευκαιρία για την Προοδευτική. Γέμισμα του Ποτουρίδη μέσα στην περιοχή, το γύρισμα του Κρητικού βρήκε τον Κυριαζή, ο οποίος μπροστά από το τέρμα έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

24′ Πρώτη κίτρινη στην αναμέτρηση. Τη βλέπει ο Μουσκάι του Πανελευσινιακού για μαρκάρισμα στον Μεγαρίτη.

19′ Νέο σουτ του Θεοδωρίδη, η μπάλα και πάλι δίπλα από το δοκάρι. Προσπαθεί να πιέσει η Προοδευτική για την ισοφάριση.

17′ Αντίδραση από την Προοδευτική, με σουτ του Θεοδωρίδη έξω από την περιοχή να περνάει λίγο άουτ. 

Ο Λάμπρου από αριστερά έκανε μια έξυπνη  σέντρα σουτ, που ξεγέλασε τον Χαλκίδη, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. 0-1 ο Πανελευσινιακός και η αναμέτρηση αποκτά πλέον τεράστιο ενδιαφέρον. 

14′ ΓΚΟΟΟΛΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ

8′ Φάουλ από πλάγια θέση για την Προοδευτική. 

3′ Κόρνερ για την Προοδευτική. Κεφαλιά του Πατσατζόγλου, στην αγκαλιά του Γκλώτσου. Πρώτη στιγμή του αγώνα.

1′ Έναρξη αγώνα

 

* Μόλις κάνανε οι ομάδες την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, μέσα σε όμορφες εκδηλώσεις των φίλων της Προοδευτικής.

 

*Περίπου 2 χιλιάδες κόσμος έχει καταφτάσει στο γήπεδο της Νίκαιας.

*Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ρεθυμνιώτης Σταυρουλάκης με βοηθούς τους Αθηναίους Μητροφάνη και Μητράκο.

*Στα μπαράζ της Β’ Εθνικής θα διεξαχθούν έξι αγωνιστικές, όπου οι ομάδες θα παίξουν τρία ματς εντός έδρας και τρία  εκτός. Οι πρώτες 4 ομάδες θα προβιβαστούν στη Σούπερ Λιγκ 2.

*Όποια ομάδα στο τέλος της συνάντησης “κλειδώσει” την πρώτη θέση, θα μπει στα μπαράζ ανόδου για τη Σούπερ Λιγκ 2, όπου θα κοντραριστεί με τους 6 πρώτους των άλλων ομίλων της Γ’ Εθνικής. Οι αγώνες των μπαράζ για τη Β’ Εθνική έχουν προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο(17/4), αλλά αναμένεται να παραταθεί η έναρξη τους, καθώς εκκρεμούν αγώνες σε άλλους Ομίλους της Γ’ Εθνικής.

*Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Προοδευτική είχε επικρατήσει στην Ελευσίνα με 1-0, χάρη σε γκολ του Μεγαρίτη, σε μια αναμέτρηση, που οι “βυσσινί” είχαν επικρατήσει κατά κράτος.

*Από την άλλη μεριά οι “βυσσινί” του Δημήτρη Αρναούτη κατεβαίνουν με την ακόλουθη ενδεκάδα: Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Ποτουρίδης, Μακρυγιάννης, Κρητικός, Θεοδωρίδης, Κυριαζής.

Την εικοσάδα συμπληρώνουν οι Μακρίδης, Τσουκαλάς, Δημακάκος, Μακρυωνίτης, Γκόγκα, Νομικός Παρ., Αλευρής, Νάστος, Τσιαβός.

*Πάμε  να σας παρουσιάσουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων ξεκινώντας από τον Πανελευσινιακό. Ο Μουράτ Σεροπιάν έχει παρατάξει τους : Γκλώτσο, Μανδαμαδιώτη, Λάμπρου, Συριόπουλος, Παπατζίκο, Λώλο, Αντωνακόπουλο, Μπούση, Σεκούμπα, Ερέρα, Μουσκάι.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Ανδριόπουλος, Βαγγέλης, Μιχαήλος, Κούτσικος, Λαζαρίδης, Ταμπουρατζής, Κατίδης, Τσακίρης και Ξενοπανάγος.

*Ο φιλοξενούμενος Πανελευσινιακός χρειάζεται μόνο νίκη, για να τερματίσει στην πρώτη θέση. Αντίθετα, η Προοδευτική βολεύεται και με ισοπαλία.

*Όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης του αγώνα(16.00), όλο και περισσότερος κόσμος καταφτάνει στο γήπεδο της Νίκαιας.