Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μπαράζ Γ’ ΕΠΣΑ: Φουντώνει το ενδιαφέρον…

Published

on

ΕΠΣΑ αποτελέσματα - ΕΠΣ Αθηνών

Με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι αγώνες μπαράζ ανόδου από την Γ΄στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Γνωρίζουμε ήδη τις 2 από τις 8 συνολικά ομάδες που θα ανέβουν, αφού Παγκράτι και Ατλας Κυψέλης έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε το Σαββατοκύριακο…

1ος όμιλος

Οπως είπαμε και στον πρόλογο, το Παγκράτι έχει εξασφαλίσει την άνοδο, και θέλει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι Ιωνες έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την 2η θέση, ενώ τις δικές τους ελπίδες έχουν Κεραυνός Πετρούπολης και Αστέρας Γλυφάδας.

Την Κυριακή στις 11:00 στο Ελληνικό το Παγκράτι υποδέχεται τον Κεραυνό Πετρούπολης. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το τρίποντο για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν, ελπίζοντας παράλληλα να χάσουν βαθμούς οι Ιωνες.

Την ίδια μέρα στις 16:30 και πάλι στο Ελληνικό ο Αστέρας Γλυφάδας θα παίξει με τους Ιωνες Παλαιού Φαλήρου. Το ματς αυτό είναι καθοριστικό, αφού αν νικήσουν οι Ιωνες και παράλληλα ηττηθεί ο Κεραυνός, τότε όλα τελειώνουν, με Παγκράτι και Ιωνες να παίρνουν τα εισιτήρια. Σε άλλη περίπτωση θα παραμείνει το ενδιαφέρον, ενώ σε περίπτωση ειδικλα που νικήσει ο Αστέρας, τότε η μάχη για την 2η θέση θα φουντώσει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

52 β: Παγκράτι

46 β: Ιωνες Παλ.Φαλήρου

39 β: Κεραυνός Πετρούπολης

38 β: Αστέρας Γλυφάδας

2ος όμιλος

Εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Ατλας Κυψέλης είναι πρωταθλητής και τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στην Β’ ΕΠΣΑ. Η δεύτερη θέση παίζεται μεταξύ της Θύελλας Περιστερίου και του Αμαρουσίου, με τους Περιστεριώτες να έχουν προβάδισμα αφού προηγούνται με διαφορά τεσσάρων βαθμών. Τα Ιλίσια 2004 έχουν μόνο μαθηματικές πιθανότητες, αλλά έχουν δείξει πως παλεύουν όλα τα ματς.

Και τα δύο ματς αυτής της αγωνιστικής θα γίνουν την Κυριακή στις 16:30.

Στην Κυψέλη ο Ατλας θα παίξει με τα Ιλίσια 2004.Θα είναι μια σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους, που θα κάνουν την φιέστα τους για την άνοδο, με τη μορφή του αείμνηστου Στράτου Σάββα να πλανάται στο γήπεδο της Αλεπότρυπας.

Την ίδια ώρα στη Χρυσούπολη η Θύελλα Περιστερίου θα υποδεχτεί το Μαρούσι, στο ματς που θα κρίνει σχεδόν τα πάντα για την 2η θέση. Σε πε΄ριπτωση νίκης των γηπεδούχων θα απομένει η μαθηματική επιβεβαίωση της ανόδου τους, ενώ σε άλλη περίπτωση η μάχη θα φουντώσει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

55 β: Ατλας Κυψέλης

41 β: Θύελλα Περιστερίου

37 β: Μαρούσι

31 β: Ιλίσια 2004

3ος όμιλος

Ο πιο συναρπαστικός όμιλος μέχρι στιγμής, αφού ο πρώτος Πλάτωνας έχει μόλις 4 βαθμούς διαφορά από τα Πατήσια που είναι στην 4η θέση, με την κατάσταση να παραμένει απόλυτα ρευστή.

Το Σάββατο στις 16:3ο οι Αμπελόκηποι θα υποδεχτούν τον Πλάτωνα, ενώ την Κυριακή στις 11:00 στον Υμηττό ο Αρίωνας θα παίξει με τα Πατήσια. Για την σημασία των αγώνων αυτών, τα λέει όλα η βαθμολογία…

42 β: Πλάτωνας

41 β: Αμπελόκηποι

40 β: Αρίωνας

38 β: Πατήσια

4ος όμιλος

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής δημιούργησαν νέα δεδομένα, με τον Αττικό να χάνει για πρώτη φορά φέτος από τον Τριφυλλιακό, και την ΑΕ Ιλίου να πετυχαίνει τεράστια νίκη μέσα στη Χρυσούπολη.

Ο Αττικός πάντως παραμένει ακλόνητο φαβορί και δεν αποκλείεται να το επιβεβαιώσει και μαθηματικά την Κυριακή, ενώ κυριολεκτικά χαμός γίνεται για την 2η θέση.

Και τα δύο ματς αυτής της αγωνιστικής θα γίνουν την Κυριακή στις 11:00. Στην Κυψέλη ο Αττικός θα αντιμετωπίσει την Χρυσούπολη, ενώ στο Ιλιον η ΑΕ Ιλίου θα παίξει με τον Τριφυλλιακό. Σε περίπτωση που ο Αττικός νικήσει και ταυτόχρονα δεν νικήσει ο Τριφυλλιακός, τότε ο Αττικός κατακτά και μαθηματικά την άνοδο…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

49 β: Αττικός

43 β: ΑΕ Ιλίου

41 β: Χρυσούπολη, Τριφυλλιακός