Connect with us

Uncategorized

Ελπίζει σε θαύμα!

Published

on

Μόνο σε θαύμα πρέπει να ελπίζουν πλέον οι ιθύνοντες του Αιολικού, μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της ομάδας τους μέσα στην Σαλαμίνα. Το συγκρότημα του Θεαγένη Διονυσάτου αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με τον τοπικό Αίαντα και μετά τη νίκη που σημείωσε ο Αχαρναϊκός επί του Αστέρα Βάρης, η υπόθεση τίτλος δείχνει πλέον να αποτελεί ένα. άπταιστο όνειρο για τους νησιώτες. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με τη συμπλήρωση 29′ στην αναμέτρηση ο Μιχαλάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μώτο με το διαιτητή της συνάντησης Κωνσταντάκη, να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αποστολίδης ο οποίος ευστόχησε δίνοντας το προβάδισμα στον ιστορικό σύλλογο από τη Μυτιλήνη. Στο β’ μέρος ο Αιολικός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς, όμως ο Μουστόγιαννης στο 79′ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μώτου. Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα επαληθεύτηκε ο «άγραφος» νόμος του ποδοσφαίρου, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζώνα με τον ρέφερι από την Αχαϊα να σφυρίζει πέναλτι, αυτή τη φορά υπέρ των γηπεδούχων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μαριόλης ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΑΙΑΣ: Μώτος, Σιέρρας, Μάντζουρας, Μπιταξής, Μαριόλης, Βελανίτης, Μερμύγκης (90′ Χατζηκωνσταντίνου), Πολύζος, Μυρίλας (77′ Γιαννακόπουλος), Στούπης (92′ Κωνσταντινίδης), Χατζηγιαννακός

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καπταγιάννης (75′ Βουργουτζής), Βούρος, Ζώνας, Αποστολίδης, Καδής (82′ Χατζηκυριάκος), Μίχος, Μιχαλάκης, Τσουλάκος, Κάρδαρης, Μουρατίδης (67′ Μουστογιάννης)

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply