Connect with us

Uncategorized

Νίκησαν 2-0 και ελπίζουν τα Μελίσσια…

Published

on

Τυχεροί θα πρέπει να νιώθουν όσοι είχαν την ευκαιρία χθες να βρεθούν στο γήπεδο των Μελισσίων και να παρακολουθήσουν την συνάντηση μεταξύ της ομώνυμης ομάδας με τον Ελπιδοφόρο, που βρήκε νικητή τους ”πράσινους” με 2-0. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων με αυτό το ”τρίποντο” συνεχίζει να ελπίζει όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία, μετά την ισοπαλία της Μυκόνου με την Αγιά Παρασκευή και την ήττα του Περιστερίου στην Νάξο. Στο α’ μέρος μόλις στο 8′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Ντούμο, όμως ο διαιτητής της συνάντησης Κορδολαίμης ακύρωσε το τέρμα υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ πάνω στον Χαντζάρα. Στο 18′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε ξανά, όμως το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε από τον Πειραιώτη ρέφερι ως οφσάιντ. Στο 25′ ο Πατσιαβούρας σημείωσε τέρμα για τους γηπεδούχους, παρόλα αυτά η φάση ήταν σαν να μην συνέβη ποτέ έπειτα από υπόδειξη του β’ βοηθού για οφσάιντ. Ωστόσο δυο λεπτά αργότερα οι ”νεοφώτιστοι” ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, χάρις σε μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Ρήγας. Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γεωργιάδη, με τον Πατσιαβούρα μόλις στο 2′ της επανάληψη να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 2-0.

 

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χαντζάρας, Πολυδωρόπουλος, Μανδύλης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Νίκας (79′ Κωνσταντόπουλος), Πατσιαβούρας, Δημαράς (46′ Κουλούρης), Ρήγας (74′ Πλεξίδας), Μποτωνάκης

 

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Εσλερ, Λίτσος, Στέργιος (46′ Λυμπέρης), Στρατάκης, Κορακάκης, Ντούμος (65′ Βέρμπης), Παπαδόπουλος, Γκουτσούλας, Τσιάνος (48′ Ευσταθίου)

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply