Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Για υψηλές “πτήσεις” ο φετινός Ασπρόπυργος

Published

on

Την μεγάλη του προσπάθεια για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι η Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξα. Το νέο ανανεωμένο και ισχυρό ΔΣ του συλλόγου, όλο το καλοκαίρι με συντονισμένες ενέργειες και κινήσεις, έχει εμπλουτίσει το ρόστερ με παίκτες ποιότητας και αξίας, με μοναδικό σκοπό η ομάδα να επανέλθει άμεσα στις Κατηγορίες που ανήκει. Σε αυτό το νέο εγχείρημα αποφασίστηκε στον πάγκο του συλλόγου να ηγηθεί ο πολύπειρος Κυριάκος Μίχας, ένας προπονητής, που γνωρίζει πολύ καλά και την ομάδα και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, καθώς έχει αρκετές διακρίσεις στην μέχρι τώρα πορεία του.

Μέχρι στιγμής το ιστορικό σωματείο έχει ενισχυθεί με παίκτες όπως Ανδριόλας, Στάμος, Μπάτσι, Καγιάς, Νταφόπουλος και αρκετούς άλλους, ενώ η διοίκηση αναμένεται να κάνει ακόμα κάποιες ηχηρές κινήσεις, που θα κάνουν τον Ασπρόπυργο ακόμα πιο ισχυρό.

Σε σημερινό φιλικό αγώνα που έδωσε το συγκρότημα του Κυριάκου Μίχα, υπέστη φιλική ήττα με 1-0(πέναλτι) στην έδρα του από τη Θύελλα Ραφήνας, ομάδα ανώτερης Κατηγορίας στη Γ’ Εθνικής, διαφορά η οποία όμως δεν φάνηκε, καθώς ο Ασπρόπυργος είχε πολύ καλή εικόνα και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Ασπρόπυργος ξεκίνησε με τους: Ανδριόλα, Τζαχρήστα, Πίνη, Βουρνάζο, Μπανούση, Δημακάκο, Κοντούλη, Τσάτσο, Τσοπανέλη, Στάμο και Νταφόπουλο. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Φίλης, Τσεβάς, Παρασχάκης, Κυπαρίδης, Καγιάς, Σένι, Τσιρικλός, Μπάτσι, Τζόνι και Τίτας.

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ