Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ματσάρα και πρόκριση για την Λυκόβρυση, 4-2 την Κορωνίδα

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς η Λυκόβρυση επικράτησε με 4-2 επί της Κορωνίδας και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, έχοντας μεγ’άλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Χρυσογονίδη πουνπέτυχε 3 γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6′ όταν ο Αραπάι έκανε το 0-1, αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε άμεσα, και αφού στο 9′ ο Μπεζλανης ισοφάρισε σε 1-1, στο 28′ Ο Χρυσογονίδης έκανε το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 52′ ο Κασνής έκανε το 2-2 για την Κορωνίδα, η οποία όμως στο 58′ έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κορρέ με 2η κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια ο Χρυσογονίδης με ακόμη δύο γκολ στο 60′ και στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Αγγελάκης, Σέργης (82′ Ζάκα), Γαλακτίδης, Ραυτόπουλος, Σαλούστρος Θ., Σαλούστρος Α., Κρασνίκι, Τασιούδης, Παπαχρήστος (74′ Γκέγκας), Χρυσογονίδης (82′ Καρβέλης), Μπεζάνης (74′ Απέργης).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννιδης, Κράβαρης, Κορρές, Καράμπελας (80′ Ρίνης), Τριανταφύλλου, Ζησάκης, Παλαιολόγου (53′ Λίκο), Κουτσουβέλης, Σκόπης (59′ Πυργάς), Αραπάι, Κασνής (53′ Σκέμπι).

Advertisement