Connect with us

Uncategorized

Εφτάψυχη η Ολυμπιάδα 0-1 στους Πόντιους

Published

on

Εφτάψυχη η Ολυμπιάδα δεν το βάζει κάτω και θα παλέψει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την παραμονή, μετά την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ελλάς Ποντίων.

Η Ολυμπιάδα που ήθελε πάση θυσία την νίκη είχε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες στο 3΄ με τον Καραμάδο στο 43΄λ με τον Αντωνίου, στο 53΄ με τον Γκικουρία, τον Μίχα στο 66΄ , για να φθάσει στο χρυσό γκολ στο 74΄ με εκτέλεση πέναλτι του Μαυρουδή, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ο Μαυρουδής σε ανατροπή του.

 

Από την νεανική Ολυμπιάδα διακρίθηκαν οι Μαυρουδής, Αντωνίου, Μαντούσης, Γιαννούκαρης, Μίχας, ενώ από την Ελλάς Ποντίων ξεχώρισαν ο γκολκίπερ Μιχαηλίδης, και οι Γκίλας, Δρυμούσης

Εξαιρετική η διαιτησία του Κατοίκου( Αθήνας)

ΕΛΛΑΣ:Μιχαηλίδης, Δρυμούσης, Τσανάκης, Ορφανίδης, Γκίλας, Κολοφώτης( 86΄ Καραπαναγιώτης), Κουζίνογλου( 64΄ Ασλάνογλου), Καραγιάννης, Σεμερτζάκης( 50΄ Μαυράκης),Έβερετ, Σαββίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ:Γεωργίου, Παντελίδης, Γιαννουλάκης( 57 ΄Λιόσης), Γιαννούκαρης, Μαντούσης, Γκιάτης, Καραμάδος(33΄ Καμμένος), Γκικουρίας, Μαυρουδής, Αντωνίου( 86΄ Δακουτρός), Μίχας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply