Connect with us

Uncategorized

Μοιρασιά στο Λαύριο..

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λαυρίου και τον Ιωνικό με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Οι ”ερυθρόλευκοι” θα πρέπει στις δυο εναπομείνατες αγωνιστικές να συγκεντρώσουν έναν βαθμό, ώστε να ”κλειδώσουν” την παραμονή τους στην κατηγορία. Το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο, με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Από εκεί και πέρα στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση τους, φτάνοντας τελικά στο γκολ στο 78′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Τσίκλος με κεφαλιά. Η απάντηση των Νικαιωτών ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Εμρά Χαφούς να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Διαιτητής ήταν ο Ρατσιάτος (Αργολίδας)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητρόπουλος, βαφειάδης, Τσοπανάκης, Τσίκλος, Μπεριάνης, Μούργος (77′ Πώχος), Καραπιπέρης, Γιαχάεβ Α. (89′ Αρζουμανίδης), Αμπντέλ Ραχήμ, Βελετάκος, Ψευτογιώργος (38′ Ζουμάς)

 

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραχιώτης, Τσιπλάκης (46′ Κατσαβρίας), Κόκκαλης, Στεφανής (81′ Αχλαδιώτης), Τριανταφύλλου, Γαντζούδης, Κατσίκιας, Μαντούβαλος (71′ Μιχαλακάκος), Επιτροπάκης, Χαφούς, Σεβά

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply