Connect with us

Uncategorized

“Περίπατο” στα Σπάτα…

Published

on

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ατρόμητου Πειραιά από τα Σπάτα, καθώς χθες το απόγευμα το συγκρότημα του Σταύρου Ηλιόπολου επικράτησε με 3-0 του Αήττητου, ο οποίος μετά από αυτή την ήττα φαίνεται να αποχαιρετά την κατηγορία. Στο 21′ ο Μανουλίδης άνοιξε το σκορ για το σωματείο των Καμινίων. Στο 47′ ο Λοιζίδης θα μπορούσε να είχε δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Γαρόζη. Ωστόσο στο 56′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός σημειώνοντας το 2-0, ενώ 9′ αργότερα ο Δανάσης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 75′ ο Δανάσης θα μπορούσε να είχε πετύχει το 4-0, όμως το δοκάρι κράτησε το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα.

Διαιτητής ήταν ο Βράκας (Πειραιά).

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Γαρόζης, Ασημάκης, Μαρινάκης (63′ Μπαμπούνης), Μανουσάκης, Μπλιάμπλιας, Μπερέτας, Ανδρεαδάκης, Παπαδόπουλος, Λάππας, Παπαδάς, Βογιατζόγλου (74′ Σταύρου)

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Αγγέλου, Κουκάς, Γεωργούλης, Κεσανίδης, Νταλάκος (77′ Παπαϊωάννου), Τριανταφυλλίδης (58′ Μπέλιας), Λοϊζίδης, Σταθουλόπουλος, Μανουλίδης (74′ Αθανασόπουλος), Δανάσης

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply