Connect with us

Uncategorized

Είχε κέφια ο Αίας..

Published

on

Τυχεροί θα πρέπει να νιώθουν όσοι βρέθηκαν χθες το γήπεδο του Περάματος για να παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αίαντα Σαλαμίνας και το Κορωπί, στην οποία σημειώθηκαν επτά τέρματα. Ωστόσο, το συγκρότημα του Αργύρη Μαγιώτη επιβλήθηκε με 5-2 των ”κυανόλευκων”, προσφέροντας εκτός από το θέαμα και καλό ποδόσφαιρο. Στο 5′ και 13′ ο Μαριόλης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 54′ ο Γερολυμάτος μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 2-1, για να έρθει ο Πολύζος στο 65′ και να δώσει εκ νέου αέρα δυο τερμάτων στον Αίαντα. Στο 69′ ο Γερολυμάτος μείωσε σε 3-2, όμως στο 79′ ο Χατζηγιαννάκος και στο 85′ ο Παπακωνσταντίνου διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Ζαράνης (Κυκλάδων)

 

ΑΙΑΣ: Μώτος, Σιέρρας, Μαντζιούρας, Μπιταξής, Μαριόλης (76′ Παπακωνσταντίνου), Βελιανίτης, Κωνσταντινίδης, Πολύζος (70′ Γιαννακόπουλος), Μυρίλας, Στούπης, Χατζηγιαννάκος

 

ΚΟΡΩΠΙ: Μπουλούμπασης, Φύτρος, Βρούτσης, Πριονίδης, Ντούνης, Ματσάγγος, Μπονές (65′ Κουσιάκης), Μουρούτης, Γερολυμάτος, Αλεξίου, Αγγελής (86′ Γούλας)

K.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply