Connect with us

Uncategorized

Απώλειες.. για δύο στο Μενίδι

Ένταση και “ντου” από τους γηπεδούχους…

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου κυρίαρχα στοιχεία ήταν η ένταση και το πάθος, Αχαρναϊκός και Εθνικός Πειραιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ασφαλώς δεν συμφέρει καμιά από τις δυο ομάδες, με δεδομένο ότι το σωματείο από το Μενίδι δεν μπόρεσε να διατηρήσει την διαφορά των δυο βαθμών από τον Αιολικό. Από την αντίπερα όχθη, ο ιστορικός σύλλογος από τον Πειραιά, μετά την ήττα της Τριγλίας στην Βάρη από τον Αστέρα, έχει το δικαίωμα να… ελπίζει στη σωτηρία, ωστόσο και πάλι οι Ραφηνιώτες ειναι εκείνοι που έχουν το πάνω χέρι! Από εκεί και πέρα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως άνθρωποι από την πλευρά των φιλοξενούμενων δέχτηκαν επίθεση με το τέλος της αναμέτρησης, καθώς μερίδα από φίλους των ”πρασίνων” κινήθηκαν με απειλιτικές διαθέσεις προς τα δημοσιογραφικά θεωρία που βρίσκοταν οι ιθύνοντες των ”μπλε”.

 

 

Δυναμική εκκίνηση

 

 

Το α’ μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πριν καν συμπληρωθεί 1′ στην αναμέτρηση κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Κοκόλη από τον Ντούνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασίλης Λαναράς ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμεων ήρθε στο 18′, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κρητικού, ο Σκαφτούρος νίκησε τους πάντες στον αέρα και ο Ντούνης που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 62′ οι ”πράσινοι” θα μπορούσαν να είχαν ανακτήσει εκ νέουν το προβάδισμα όμως ο Χριστόπουλος είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μειμάρολγου. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκρότημα του Στέλιου Πούλου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαριστές, λόγω αποβολής του Γαλάνη στο 97′ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Φουκάκης (Ηρακλείου).

 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Μουζάκης, Καλαμιώτης, Μανάλης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης (84′ Μπίρης), Χριστόπουλος, Καλέρης (66′ Φελεκης), Δημάκης, Λαναράς.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Στέλιος Πούλος): Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Ντούνης, Ρούσσος Οθ., Γαλάνης, Σαμιώτης, Κυριακάκης, Καμπούρης (64′ Παυλόπουλος), Σκαφτούρος,Μιχελής (66΄Κατσιγιάννης), Τσιούμας (75′ λ.τρ. Κοσμάς).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply