Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστια νίκη ο ΑΟ Ιλίου, 1-0 τον Ηρακλή Περιστερίου

Published

on

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε με 1-0 επί του Ηρακλή Περιστερίου και επέστρεψε στις νίκες.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια και έφτασαν δίκαια στη νίκη, έχοντας απέναντι τους έναν εξαιρετικό Ηρακλή που στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πιέσει αλλά έπεσε πάνω στη γρανιτένια αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Στο 14′ ο Σκαμάνης με εντυπωσιακή ενέργεια και φοβερό σουτ εξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 22′ το σουτ του Σκαμάνη έφυγε άουτ, ενώ η κεφαλια του Δαούτη στο 35′ κόπηκε πάνω στη γραμμή.  Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 43′ όταν το σουτ του Μήτρου Ν. πέρασε λίγο άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 46′ το σουτ του Γιώτη πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το πλασέ του Νίκου στο 66′. Στο 75′ ο Νότη έσωσε την εστία του σε σουτ του Λερούτσου, ενώ στο 84′ ο Κουργιαλής μόνος με τον γκολκίπερ σούταρε άουτ.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Μπακλέσης, Κιτσώνης, Τζώρτζης (89′ λ τ. Μπισμπίκης), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (74′ Κουργιαλής), Λερούτσος, Φούρλας, Σκαμάνης, Παπαδημητρίου (66′ Ασφής) ΗΡΑΚΛΉΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Νότη, Πολυζωγόπουλος (89′ Σακάι), Σφίχτης, Πάνος (80′ Κυριάκος), Μήτρος Π., Χάιδας, Χρυσοχόος (64′ Νίκος), Μήτρος Ν., Βασιλείου, Σάσσαλος,