Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φονέας των γιγάντων η Κορωνίδα, 4-3 τον Αγιο Δημήτριο σε απίστευτη ματσάρα

Published

on

Μετά τον ΓΣ Αργυρούπολης, ο Αγιος Δημήτριος ήταν το νέο θύμα της Κορωνίδας, που έδειξε πως της πάει καλύτερα να αντιμετωπίζει πρωτοπόρους…

Ετσι, σε μια απίστευτη ματσάρα η ομάδα του Αρη Τζεφεράκου επικράτησε με 4-3, φτάνοντας έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ η Μπάρτσα έμεινε στους 13.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και με γκολ του Ανασασιάδη στο 6′, του Λίτσο στο 27′ και του Αναστασιάδη και πάλι στο 35′ προηγήθηκαν με 3-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ερμάλ, που με δύο πέναλτι στο 44′ και στο 65′ και ένα απευθείας φάουλ στο 38′ έκανε το 3-3! Ομως στο 80′ ο Σκέμπι έκανε το 4-3 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους ήττα…

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Κράβαρι, Καράμπελας, Τσαγκαρογιαννάκης, Τριανταφύλλου, Κουτσουβέλης (88′ Παλαιολόγος), Σκέμπι, Αναστασιάδης (84′ Κουλιούρης), Κασνής (84′ Πύργας), Αραμπατζής (41′ Βελέντζας), Λίτσο.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κορδάς, Γκέρτσος, Ρίζος (82′ Γιάσσα), Φούφας, Τσάκος, Λεβέντης, Αρώνης, Γιαννούλης, Μεντί, Ερμάλ, Τζινευράκης (46′ Συκαράς).