Connect with us

Uncategorized

Νιμανί: “Στόχος μας δυο νίκες”

Published

on

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φρεντερίκ Νιμανί έδωσε το σύνθημα για νίκη της ομάδα του στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ (20:00) στο ΟΑΚΑ, μιλώντας στις κάμερες της NOVA και λέγοντας πως πρέπει ο “Δικέφαλος του Βορρά”, να σημειώσει δύο νίκες μέχρι το τέλος της διαδικασίας τον Πλέι-οφ. Τονίζοντας αναλυτικά τα παρακάτω: «Η γεύση που μας άφησε ήταν απογοητευτική καθώς θέλαμε και νομίζω πως αξίζαμε κάτι περισσότερο από αυτό που πήραμε εκεί. Δημιουργήσαμε λίγες ευκαιρίες για γκολ. Όλοι είναι κουρασμένοι, όμως είναι μια ήττα που μας κάνει να μετανιώνουμε.

 

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Χάσαμε την Κυριακή ωστόσο έχουμε άλλους δυο αγώνες, δηλαδή ισάριθμες ευκαιρίες για την πρώτη θέση. Αν τη θέλουμε πρέπει να νικήσουμε και στις δυο αναμετρήσεις».

 

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ είπε: «Δε θα είναι εύκολος αγώνας, αλλά κανείς δεν είναι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου λαμβάνοντας υπόψη και την κόπωση, όμως ποιος δεν είναι κουρασμένος; Πρέπει να κάνουμε το 2Χ2 για να ελπίζουμε για την πρώτη θέση». Τέλος, να τονίσουμε πως φέτος ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει μία καλή παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ, αφού έχει σημειώσει τέσσερις ισάριθμες νίκες πετυχαίνοντας 8 τέρματα, χωρίς να έχει δεχτεί κανένα.

 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply