Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ίκαρος Καλλιθέας- Φίλαθλοι 0-0

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης

 

Άχρωμη ισοπαλία 0-0 ανάμεσα σε ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ένα μέτριο και άνευρο παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο γήπεδο της Παραλίας Καλλιθέας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΙΚΑΡΟ και τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΑ που έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ… Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο και κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται. Στο 15′ ο Τρικαμηνάς είχε την πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ όταν σε τετ α τετ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Λυμπέρη, ενώ στο 29′ ο Καλελά είχε ένα καλό σουτ από μακριά που έφυγε μόλις άουτ. Η τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο Α’ ημίχρονο ήταν στο 37′ όταν ο Θεοδοσίου βρήκε ωραία τον Πετρόπουλο αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων… Στο ίδιο μοτίβο κυμάνθηκε και το Β’ ημίχρονο με τον ΙΚΑΡΟ να ανεβάζει στροφές μετά το 65′ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πάρει τη νίκη. Στο 67′ το απ’ ευθείας φάουλ του Θεοδοσίου έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λυμπέρη, ενώ στο 72′ ο ίδιος παίκτης κόπηκε αριστοτεχνικά από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Στο 80′ ο Καλελά έχασε την τελευταία και μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν μόνος του μέσα στην περιοχή ανακόπηκε την τελευταία στιγμή και πάλι από τον τερματοφύλακα! Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό με ικανοποιημένους σαφώς τους ποδοσφαιριστές των ΦΙΛΑΘΛΩΝ… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κώστας Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τον Χρήστο Λεκαράκο και τον Χρήστο Παρισσόπουλο, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Φώτης Καλούμενος… Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. (Κώστας Παπουτσής): Ηλιάδης, Πετρόπουλος (70′ Τριμίτσης Α.), Καραουλάνης, Ναυπλιώτης, Τσαρούχας, Πλέσσας, Λιμήτσιος (46′ Μαγουλάς Μ.), Καλελά, Θεοδοσίου, Γραίος, Τρικαμηνάς

ΦΙΛΑΘΛΟΙ (Θοδωρής Ντέμος): Λυμπέρης, Καζαντζίδης, Φισκατώρης, Μελάς, Σιδερόπουλος, Μαθιουδάκης, Θεοδωρόπουλος (80′ Οικονόμου), Βουζάλης, Βαζαίος (75′ Βάρσος), Ζόνγκα, Τσέλα (80′ Βόλης)