Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟΚ Φαλήρου- ΑΟ Καστέλλας 2-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με “τρελό” ρυθμό που παρακολουθήσαμε στο γήπεδο της Παραλίας Καλλιθέας! Στο 15′ χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Τσιάκα που μόνος του μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων καθυστέρησε χαρακτηριστικά και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στο 17′ ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με κεφαλιά του Ελευθεράκη που έφυγε μόλις άουτ. Αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος Σ. με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0! Στο 31′ ο ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ απείλησε με τον Σιδέρη και στο 36′ ο Ανδρέου ήταν αυτός που πέτυχε το 2-0 για τον ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ με πανέμορφο σουτ από τα δεξιά! Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω. Συνέχισαν να τρέχουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και στο 38′ μείωσαν σε 2-1 με πανέξυπνη “λόμπα” του Αλεξέλη! Στο Β’ ημίχρονο συνεχίστηκε ο καταιγιστικός ρυθμός και από τις δύο ομάδες. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές το γυριστό σουτ του Αλεξέλη στο 54′ για την ΚΑΣΤΕΛΛΑ, την διπλή ευκαιρία με Γιαννόπουλο και Λιαράκη για τον ΑΟΚ, και – ίσως η μεγαλύτερη από όλες – την ευκαιρία που έχασε ο Τσιάκας να ισοφαρίσει στο 80ό λεπτό! Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη και τους γηπεδούχους να χειροκροτούνται από όλους για την προσπάθειά τους… Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιώργος Γκοβερίνος): Ψέμμας, Ανδρέου, Παπαδόπουλος Χ., Νικόλα (46′ Λιαράκης), Χαιρόπουλος, Γιαννόπουλος (62′ Βιδάλης), Μπρέγκου (78′ Παπαδόπουλος Η.), Παπαδόπουλος Σ., Χαντζής, Ελευθεράκης, Καρανίκας.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Παναγιώτης Κωστής): Γιαννούλης, Παπαθέου (46′ Τσινταβής), Καλλυβωκάς, Γκότσης, Προβατάς, Γλυκοφρύδης, Σιδέρης (84′ Χαρτουλάρης), Ορφανίδης, Αλεξέλης, Τσιάκας (80′ Ταβουλάρης), Δεμερούτης (62′ Μπουτσίνης) Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Κάζας με βοηθούς τον Σωτήρη Παπαδάμ και τον Γιάννη Λυτρίβη (αρίστευσαν άπαντες) ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Μανώλης Γιάνναρος…