Connect with us

Uncategorized

Μεγάλο..διπλό το Περιστέρι ..

Published

on

Σπουδαίο άλμα σωτηρίας πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Όμιλος Περιστερίου που επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Άγιαξ Ταύρου, ο οποίος παρατάχθηκε σε ακόμη ένα ματς με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του. Το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο, καθώς καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δυο εστίες. Στο β’ μέρος ωστόσο οι ”ροσονέρι” ανέβασαν την απόδοση τους, φτάνοντας τελικά στο γκολ. Συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπονιάκος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, και ο Μπέλλης ο οποίος σηκώθηκε ανενόχλητος στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το συγκρότημα του Γιάννη Τάμπρατζη να πανηγυρίζει ένα ”χρυσό” τρίποντο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαννουλάκης (ΣΔ Χανίων).

Φινάλε για… Γιάκαλο

Στο μεταξύ στο 56′ έλαβε χώρα μια ιδιαίτερα συγκινητική σκηνή στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Αργύρης Γιάκαλος αντικαταστάθηκε, δίνοντας την θέση του στον Ηλιάκη με το φίλαθλο κοινό, τους 22 ποδοσφαιριστές αλλά και τους δυο πάγκους να χειροκροτούν τον έμπειρο μέσο. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον γερόλυκο άσο των ”ερυθρόλευκων”, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια υπηρετούσε αδιάκοπα το σωματείο του Ταύρου, για το οποίο αποτελούσε και σημείο αναφοράς.

 

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τσαϊλάκης, Πατελής, Μιχαηλίδης, Μακρυπίδης, Ψυχουντάκης (46′ Σπανάκος), Θεοφάνους (52′ Λάνγκος), Σωτηρόπουλος, Σερδενές, Χαλίλι, Γιάκαλος (56′ Ηλιάκης), Καραβίδας.

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Βαγγέλης, Βασίλογλου, Ποστόλης, Θανόπουλος, Μπονιάκος, Μπόσιος (80’Λεβέντης), Χέλμης, Νησαριώτης, Μπέλης (90′ Κόλιας), Ελευθεριάδης (46′ Αθανασίου)

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply