Connect with us

Uncategorized

Κοντά στην πηγή…ο Αχαρναϊκός

Νίκησε 4-2 στην Ολυμπιάδα και ρειάζεται έναν βαθμό για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής!

Published

on

Αποτελούσε για πολλούς το μεγάλο αουτσάιντερ του 9ου ομίλου, με δεδομένο ότι ξεκίνησε την σεζόν, κρατώντας χαμηλά τους τόνους και με στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα. Ωστόσο στην πορεία απ’ ότι φαίνεται άνοιξε η…. όρεξη για τον Αχαρναϊκό, ο οποίος πλέον βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Φώτη Θανέλα πέρασε χθες από ακόμη μια δύσκολη έδρα, καθώς επικράτησε με 4-2 της Ολυμπίαδας, αποδεικνύοντας σε όλους όσους την αμφισβητούσαν, ότι η πορεία της μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Το συγκεκριμένο σύνολο παρέμεινε από την πρώτη στιγμή ενωμένο, κάτι που αποτελούσε άλλωστε και το δυνατό του στοιχείο. Από εκεί και πέρα, οι Μενιδιάτες χρειάζονται ακόμη έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, ώστε να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές!

Δεν το… φοβήθηκε!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξ’ αρχής δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ακόμη κι όταν δέχτηκαν την ισοφάριση διατήρησαν την ψυχραιμία τους, φτάνοντας τελικά στην νίκη. Μόλις στο 18′ ο Μάκρας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Κοκόλη και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Τρια λεπτά αργότερα οι ”πράσινοι” έχασαν σπουδαία ευκαιρία, όταν το σουτ του Καλέρη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Γεωργίου. Από εκεί και πέρα στο 34′ ο Μακρυγιάννης ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στο σωματείο από την Ανατολική Αττική. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν αισθητά την απόδοση τους, πετυχαίνοντας σε διάστημα επτά λεπτών δυο τέρματα. Ο Αντωνίου στο 58′ μείωσε αρχικά σε 2-1, και στο 65′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έφερε το ματς στα ίσια. Ωστόσο οι πρωτοπόροι δεν πτοήθηκαν από την συγκεκριμένη συγκυρία, καθώς στο 70′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χριστόπουλου από τον Μαντούση. Ο Βασίλης Λαναράς ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 3-2. Στο 71′ ο Αντωνίου έκανε την κεφαλιά με τους αμυντικούς του Αχαρναϊκού να απομακρύνουν, και τους ανθρώπους της Ολυμπιάδας να ισχυρίζονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Τέλος το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87′ ο Μπάμπης Κοκόλης με ωραίο σουτ. Διαιτητής ήταν ο Μάνταλος. (Αθηνών)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργίου, Λιόσης, Γιαννουλάκης, Γιαννούκαρης, Μαντούσης (87′ Μελλάς), Γκιάτης (87′ Καμμένος), Παντελίδης, Γκικουρίας, Μαυρουδής, Αντωνίου, Μίχας (55′ Καμαράδος)

 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μάναλης, Μαγγίνας, Μωϋσιάδης, Μάκρας (87′ Δημάκης), Κοκόλης, Χριστόπουλος, Καλέρης, Μακρυγιάννης (78′ Παπαδόπουλος), Λαναράς

Kυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply