Connect with us

Uncategorized

Αργά ήρθε η νίκη για τον Αήττητο Σπάτων

2-1 τον Ολυμπιακό Λαυρίου

Published

on

Μπορεί ο Αήττητος Σπάτων να πήρε την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακο Λαυρίου (2-1), ωστόσο το συγκεκριμένο ”τρίποντο” δεν προσφέρει ιδιαίτερη αξία στην συγκομιδή των ”πρασίνων”, οι οποίοι ουσιαστικά είχαν αποχαιρετήσει την κατηγορία από τη προηγούμενη βδομάδα. Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Τσίκλου με απευθείας κόκκινη. Στο 31′ οι ποδοσφαιριστές του Στέφανου Μπασινά άνοιξαν το σκορ, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Μπαμπούνης. Η απάντηση των ”ερυθρόλευκων” ήρθε στο 39′ με τον Καραπιπέρη να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο 85′ ο Παπαδάς θα μπορούσε να είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Δημητρόπουλου. Στις καθυστερήσεις της συνάντησης ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός, καθώς ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Αξίζει να σημειωθεί πως φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση της επίτευξης του δεύτερου τέρματος από πλευράς Άηττητου. Συγκεκριμένα όπως τονίζουν ο παίκτης του συλλόγου από τα Σπάτα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, πέρασε πίσω από το τέρμα και ξαναμπήκε στο γήπεδο για να κλέψει την μπάλα από τον Δημητρόπουλο και να σκοράρει!

Διαιτητής ήταν ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Γαρόζης, Καδίτης (75′ Σχίζας), Σταύρου (57′ Ασημάκης), Μανουσάκης, Μπλιάμπλιας, Παπαδόπουλος, Ανδρεαδάκης, Μπερέτας, Λάππας, Παπαδάς, Μπαμπούνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Βαφειάδης, Ψευτογιώργος, Πώχος, Μπεριάνης, Τσίκλος, Καραπιπέρης, Γιαχάεβ Α. (77′ λ.τρ. Πάλλης), Ραχίμ, Ζουμάς (46′ Μούργοςς), Βελής (88′ Καυκιάς)

 

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply