Connect with us

Uncategorized

Πεντάρα στη Χίο η Ραφήνα

5-0 η Τργλία την Μικρασιατική

Published

on

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία η Τριγλία πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Χίο, επικρατώντας της τοπικής Μικρασιατικής με το ευρύ 5-0. Ωστόσο όλα τα… λεφτά για τους ”κιτρινόμαυρους” είναι το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό Πειραιά, το οποίο θα καθορίσει την παραμονή του συλλόγου ή όχι στην Δ’ Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ραφηνιώτες δεν θα πρέπει να γνωρίσουν την ήττα στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στην αναμέτρηση ο Τσέπας επιχείρησε το σουτ από το κέντρο του γηπέδου, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Παλαιολόγου. Από εκεί και πέρα, μόλις στο 8′ ο Λεμονής έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Αρναρέλλης στο 17′ και να διπλασίασει τα τέρματα της ομάδας του χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το σκορ του α’ μέρους διαμόρφωσε στο 25′ ο Ράμος, σημειώνοντας το 3-0.

Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Τσιγκούλη εξακολούθησαν να πιέζουν, με τον Λεμονή στο 64′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αρναρέλλης στο 73′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Τριγλίας.

Διαιτητής ήταν η Αντωνίου (Αθηνών)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Παλαιολόγος Δ. (71′ Πασβάντης), Αφένδης (57′ Λαγκανάς), Χατζηλάμπρου, Γλύκας (63′ Σκανδάλης), Κουτελάκης, Σφήκας, Αναστασίου, Χαναράς, Κεπούτα, Φαφαλιός, Μοσχούρης

ΤΡΙΓΛΙΑ: Φιλιππόπουλος, Σταμπέλος, Τσάγκαρης, Ζανάκης (64′ Κονταρίνης), Τσέπας, Λεμονής, Ράμο (40′ Καλαμπόγιας), Σπαγής, Μάντζης, Ζέκιο (40′ Ξύδης), Αρναρέλλης.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply