Connect with us

stoplekto

Μεγάλο διπλό ο ΑΟ Δικαίου…

Published

on

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας για την ομάδα του Δικαίου με 2-0 απέναντι στον Όλυμπο Αγιάσσου για τον 10 όμιλο των αγώνων μπαράζ που οδηγούν στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο τέλος να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να βρίσκονται με το ένα πόδι στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Στο 32′ πάσα του Λαλά στον Σεραφίγκο ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τσαραπατσάνη και στη συνέχεια οι αμυντικοί να διώχνουν.

Στο 57′ σέντρα του Βουργουτζή από τα αριστερά, ο Λαλάς δεν κατάφερε να κάνει από κοντά τη προβολή για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72’ σέντρα του Μυλωνά από τα δεξιά, ο Χατζηφούντας Μ. που ήταν μόνος του στο δεύτερο δοκάρι έπιασε τη κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Καραβασίλη ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1.

Στο 84’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Τόρρα που έκανε το σουτ και τον Τσαραπατσάνη να απεκρούει στη δεξιά του γωνία.

Στο 91’ κάθετη του Τσαλαπατάνη στον Σκαλέρη ο οποίος με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Καραβασίλη και κάνει το τελικό 0-2.

Διαιτητές: Τεβεκέλης,Πάτσιας,Παπαδόπουλος

Όλυμπος Αγιάσσου: Καραβασίλης,Σπάχι,Καλουμτζής,Λύγκος,Τσιθριώτης,Τσιμπούκης(79′ Τόρρα),

Λαλάς,Καζάνης,Βουργουτζής,Μαλακός(78′ Κουρβανιός),Σεραφίγκος.

Α.Ο Δικαίου: Τσαραπατσάνης,Τσαλαπατάνης,Μποιλής Μ.,Γκουντελίτσας,Δραμουντανής(35′ Χατζηφούντας Χ.),Φονσέκα,Πανόπουλος(79′ Σκαλέρης),Μποιλής Ζ.,Μυλωνάς,Χατζηφούντας Μ.,Μπαρτσελό(71′ Χιούσι).

foto giafkasports.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply